Σάκης Ρουβάς - Κάτια Ζυγούλη: Ο γιος τους Αλέξανδρος μεγάλωσε! Νέες φωτογραφίες στη δημοσιότητα από την βόλτα τους!

Αποκλειστικά στιγμιότυπα! Άβαφη και λαμπερή η Κάτια!

Σάκης Ρουβάς - Κάτια Ζυγούλη: Ο γιος τους Αλέξανδρος μεγάλωσε! Νέες φωτογραφίες στη δημοσιότητα από την βόλτα τους!

Νέες αποκλειστικές φωτογραφίες έρχονται στην δημοσιότητα από την πρόσφατη βόλτα του Σάκη Ρουβάς και της Κάτιας Ζυγούλη με τον γιο τους, Αλέξανδρο! Θα τρελαθείτε αν δείτε πόσο πολύ μεγάλωσε!

Μπορεί, όπως βλέπετε και στον φωτογραφικό φακό του YOU, το μεσημέρι της Κυριακής το λαμπερό ζευγάρι να απόλαυσε ένα χαλαρό κυριακάτικο γεύμα με φιλικό του ζευγάρι και έχοντας στη συντροφιά τους μόνο τον γιο τους Αλέξανδρο, αλλά οι επόμενες μέρες δεν αναμένονται τόσο χαλαρές για την Κάτια και τον Σάκη, καθώς και οι δύο «φορτσάρουν» τις τελευταίες μέρες για την πρεμιέρα των εκπομπών τους στην τηλεόραση.

Ρουβάς Ζυγούλη

Είναι η πρώτη φορά που θα δούμε το πρώην μοντέλο σε ρόλο παρουσιάστριας στην τηλεόραση με την εκπομπή «Ιστορίες μόδας» από την ΕΤ2, η οποία θα ξεκινήσει την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου και θα ολοκληρωθεί σε είκοσι επεισόδια, ενώ ο Σάκης κάνει επίσης πρεμιέρα στα μέσα Φεβρουαρίου στον ΣΚΑΪ με την εκπομπή του «Idols» που είναι στην ουσία οι ιστορίες ζωής ανθρώπων της τέχνης που έχουν φύγει από τη ζωή και μας σημάδεψαν με το ταλέντο τους και την αγάπη που δέχτηκαν από το κοινό. Φυσικά, ο αγαπημένος μας τραγουδιστής συνεχίζει με επιτυχία τις εμφανίσεις του στο «Estate», ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσει και ένα νέο τραγούδι την άνοιξη. Η Κάτια τις τελευταίες μέρες είναι δοσμένη στην προετοιμασία της εκπομπής, δεν είναι καθόλου αγχωμένη και, φυσικά, έχει πάντα την υποστήριξη του λατρεμένου της Σάκη, ο οποίος είναι πάντα ο άνθρωπος που τη συμβουλεύει και την προστατεύει.

Ο Σάκης σε ρόλο δημοσιογράφου!

Ρουβάς Ζυγούλη παιδί

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του YOU, στα πρώτα επεισόδια του «Idols» θα δούμε την ανατρεπτική ζωή του Βλάσση Μπονάτσου αλλά και του Νίκου Κούρκουλου. Ο Σάκης μιλά με πρόσωπα που τους γνώρισαν από κοντά, κάνει οδοιπορικό σε μέρη που σημάδεψαν την πορεία τους και παρουσιάζει άγνωστες λεπτομέρειες της ζωής τους. Ο ίδιος είναι ενθουσιασμένος με το νέο του project και όπως δηλώνει στο στενό του περιβάλλον, τον ενδιαφέρουν πρόσωπα που υπήρχαν ανατρεπτικά όχι μόνο στην τέχνη τους, αλλά και ως προσωπικότητες!

Ρουβάς Ζυγούλη περιοδικό YOU

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ