Νικολέττα Ράλλη - Μιχάλης Ανδρούτσος: Η πρώτη εμφάνιση μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης! Με παραπάνω κιλά πιο γλυκιά από ποτέ!

Αποκλειστικές φωτογραφίες από την πρόσφατη εμφάνισή τους! Η εγκυμοσύνη της πάει πολύ!

Νικολέττα Ράλλη - Μιχάλης Ανδρούτσος: Η πρώτη εμφάνιση μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης! Με παραπάνω κιλά πιο γλυκιά από ποτέ!

Την πρώτη εμφάνιση μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης έκανε η Νικολέττα Ράλλη με κάποια παραπάνω κιλά και πιο γλυκιά από ποτέ! Στο πλευρό της βρισκόταν ο Μιχάλης Ανδρούτσος και το Youweekly.gr έχει αποκλειστικές φωτογραφίες!

Μετά την εγκυμοσύνη - έκπληξη θα ακολουθήσουν όπως φαίνεται πολλές εκπλήξεις από το συγκεκριμένο ζευγάρι... Σε πελάγη ευτυχίας πλέει το τελευταίο διάστημα η Νικολέττα Ράλλη αφού περιμένει το πρώτο της παιδάκι με τον Μιχάλη Ανδρούτσο, του οποίου ξέρουμε και το φύλο!

Τον τελευταίο χρόνο, όσο διαρκεί η σχέση τους, η παρουσιάστρια έχει επιλέξει να διατηρήσει χαμηλούς τόνους, εξ ου και οι λιγοστές δημόσιες εμφανίσεις της.

Εδώ και περίπου ένα μήνα δε, από τη στιγμή δηλαδή που άρχισε να μεγαλώνει η κοιλίτσα της, την καλύπτει ακόμα και στα social media θέλοντας να είναι απόλυτα σίγουρα πριν "μοιραστεί" την είδηση.

Το YOU την συνάντηση σε εμπορικό κέντρο βορείων προαστίων μαζί με τον επιχειρηματία σύντροφό της - διατηρεί από κοινού με τον σεφ Δημήτρη Κοντόπουλο εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας - το Scala Vinoteca - και είναι εύκολο να δει κανείς πως η ευτυχία είναι ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους.

Πρώτη θέση στις προτεραιότητές τους είναι να φτιάξουν το παιδικό δωμάτιο της μικρής, αφού η Νικολέττα βρίσκεται στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες ετοιμάζονται να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους, ανεβαίνοντας πρώτα τα σκαλιά του Δημαρχείου και αμέσως μετά - περίπου προς το καλοκαίρι - τα σκαλιά της εκκλησίας!

Με παραπάνω κιλά στον 5ο μήνα

Νικολέττα Ράλλη Μιχάλης Ανδρούτσος

Νικολέττα Ράλλη έγκυος

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ