Ηλίανα Παπαγεωργίου: Οι φωτογράφοι την έπιασαν όχι με τον Snik αλλά με την Χριστοπούλου! Φορτωμένες με ψώνια!

Αποκλειστικό υλικό! Πιο λαμπερές από ποτέ!

Ηλίανα Παπαγεωργίου: Οι φωτογράφοι την έπιασαν όχι με τον Snik αλλά με την Χριστοπούλου! Φορτωμένες με ψώνια!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου εδώ και λίγο καιρό βρίσκεται στο επίκεντρο καθώς η σχέση της με τον Snik ενδιαφέρει πολύ! Οι φωτογράφοι τρέχουν κυριολεκτικά από πίσω της μήπως τους πετύχουν μαζί αλλά αυτή την φορά την έπιασαν με την Έλενα Χριστοπούλου να είναι φορτωμένες, μάλιστα, με ψώνια!

Μπορεί να είναι πια σε δύο διαφορετικά κανάλια λόγω και της πρόσφατης μεταγραφής της Έλενας Χριστοπούλου στον ΣΚΑΪ και το «My Style Rocks», αλλά η φιλία τους παραμένει ακλόνητη!

Ηλίανα Παπαγεωργίου snik

Η Ηλιάνα μαζί με τη μάνατζέρ της και «μητέρα» όπως αποκαλεί την Έλενα, βρέθηκαν πριν από λίγες μέρες στο Κολωνάκι για ψώνια και με τα χέρια τους γεμάτα από τσάντες με μεγάλα κουτιά που περιείχαν καλλυντικά -και όχι καπέλα- βρέθηκαν στη συνέχεια στο Σύνταγμα για να πιουν τον καφέ τους. Οι δύο γυναίκες αντάλλασσαν συνέχεια αστεία μεταξύ τους, όπως βλέπουμε και στις αποκλειστικές φωτογραφίες του YOU, πειράζοντας στην ουσία η μία την άλλη λόγω και του βάρους των κουτιών που κουβαλούσαν. Η χημεία και η αγάπη ανάμεσα στην κριτή και την αλλοτινή coach του «GNTM» κρατάει πολλά χρόνια, γι' αυτό άλλωστε και τις συναντάμε πολύ συχνά και σε εξόδους με τους συντρόφους τους. «Η αγάπη κάνει θαύματα», όπως συνηθίζει να λέει και να γράφει η Έλενα Χριστοπούλου, γι' αυτό και το γεγονός ότι έχουν τραβήξει χωριστούς επαγγελματικούς δρόμους δεν έχει επηρεάσει καθόλου τη σχέση τους.

Εκτός «GNTM»!

Χριστοπούλου my style rocks

Σχεδόν αδύνατη φαίνεται να είναι η επιστροφή της Έλενας Χριστοπούλου στον επόμενο κύκλο του «GNTM» στο Star, ενώ όταν ρωτήθηκε πριν από λίγες μέρες από τον Νίκο Μουτσινά, απάντησε διπλωματικά: «Δεν ξέρω, τώρα είμαι στο "My Style Rocks". Μέχρι να τελειώσει είμαι εδώ». Φυσικά, ήταν η πρώτη φορά που σχολίασε και το αποτέλεσμα του τελικού με τις δύο νικήτριες και εκεί η απάντησή της θύμιζε ολίγον Αλίκη Βουγιουκλάκη από την ταινία «Το ξύλο βγήκε από τον παράδεισο», με τη γνωστή ατάκα «εγώ πρόσεχα την Πολυχρονοπούλου που πρόσεχε την Ξανθοπούλου που μιλούσε με τη Γιαδικιάρογλου». Όπως είπε η Έλενα «εγώ δεν το έζησα εκείνη την ώρα. Μιλούσα με τη Ζενεβιέβ. Ήμασταν γυρισμένες και κάτι λέγαμε με τη Ζεν και μου κάνει "όπα ρε παιδί μου, κάτι έγινε"».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ