Σάκης Τανιμανίδης: Μετά την μετακόμιση με την Χριστίνα Μπόμπα έρχεται ένα παιδί! Πιο ευτυχισμένοι από ποτέ στις φωτογραφίες!

Αποκλειστικό φωτορεπορτάζ!

Σάκης Τανιμανίδης: Μετά την μετακόμιση με την Χριστίνα Μπόμπα έρχεται ένα παιδί! Πιο ευτυχισμένοι από ποτέ στις φωτογραφίες!

Πιο ευτυχισμένοι από ποτέ ο Σάκης Τανιμανίδης με την Χριστίνα Μπόμπα στις αποκλειστικές φωτογραφίες του Youweekly.gr! Μετά την μετακόμιση έρχεται ένα παιδί!

Σε μία από τις σπάνιες εμφανίσεις τους στην... Αθήνα συνάντησε ο φακός του YOU το ζευγάρι, λίγο μετά την επιστροφή τους από τη Θεσσαλονίκη όπου γιόρτασαν μαζί με την οικογένεια του πρώτου την ονομαστική του εορτή. Όσο περίεργο κι αν ακούγεται, δεν θα ήταν υπερβολικό να πούμε πως το ζευγάρι περνάει το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου μακριά από την πρωτεύουσα, εκτός και αν το απαιτούν οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Σάκης Τανιμανίδης Χριστίνα Μπόμπα

Τώρα, βέβαια, που τελείωσαν το «Boom» και το «Voice» που παρουσίαζαν αντίστοιχα, έχουν αρκετό ελεύθερο χρόνο για να ταξιδεύουν στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, με πιο πρόσφατο προορισμό την Αράχωβα το περασμένο Σαββατοκύριακο. Τα ταξίδια τους δεν ήταν μόνο για αναψυχή, αλλά και για το επιχειρηματικό άνοιγμα που έχει κάνει τον τελευταίο χρόνο ο Σάκης Τανιμανίδης μαζί με τον κουμπάρο του Μίλτο Καμπουρίδη και αφορά στο Museum of Illusions. Μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται να επεκταθεί επίσημα στη Θεσσαλονίκη, ενώ ανεπίσημα έχουν γίνει επαφές για επέκτασή τους και σε άλλες χώρες της δυτικής Ευρώπης - τελευταία είχαν πραγματοποιηθεί τα εγκαίνια στην Κωνσταντινούπολη. Μέχρι τότε το ζευγάρι συνεχίζει τα ταξίδια του, αφού για πρώτη φορά δεν θα ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο το δεύτερο μισό της σεζόν, ωστόσο αναμένεται να συνεχιστεί η συνεργασία τους με τον ΣΚΑΪ και με την Acun Medya για ακόμα μία χρονιά, ενόψει «Survivor All-Star».

Μετά τη μετακόμιση, ετοιμάζονται για ένα παιδί

Χριστίνα Μπόμπα γάμος

Το τελευταίο διάστημα επιφύλασσε αλλαγές για τον Σάκη Τανιμανίδη και τη Χριστίνα Μπόμπα που πρόσφατα ολοκλήρωσαν τη μετακόμισή τους από την Πεύκη σε ένα μεγαλύτερο σπίτι στο Κολωνάκι. Αυτό ήταν μόνο το πρώτο βήμα, καθώς ετοιμάζονται να μεγαλώσουν και την οικογένειά τους, αφού δεν έχουν κρύψει την επιθυμία τους να αποκτήσουν ένα παιδί και να ολοκληρώσουν την ευτυχία που ζουν τα τελευταία πέντε χρόνια που είναι μαζί. Παρ' ότι, πάντως, έχουν κλείσει ενάμιση χρόνο έγγαμου βίου, είναι στα καλύτερά τους και αυτό φαίνεται στις εξόδους τους, είτε με τον συμπαρουσιαστή της Χριστίνας στο «Voice», Γιώργο Λιανό, είτε με τους κουμπάρους τους, Μίλτο Καμπουρίδη και Μαρίνα Βερνίκου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ