Γιάννης Βαρδής: H οικογενειακή φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο! Τι συνέβη;

H ανάρτηση που προκάλεσε ανησυχία!

Γιάννης Βαρδής: H οικογενειακή φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο! Τι συνέβη;

Ο Γιάννης Βαρδής ανέβασε μια φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο στο οποίο βρίσκεται όλη η οικογένεια. Τι συνέβη και βρέθηκαν εκεί;

Ο τραγουδιστής μαζί με την σύζυγο του Νατάσα Σκαφιδά και την κόρη τους βρέθηκαν σε γνωστό νοσοκομείο της Αθήνας.

Η ανάρτηση του προκάλεσε έντονη ανησυχία στους θαυμαστές του, με πολλούς να αναρωτιούνται τι συνέβη και βρέθηκαν εκεί και αν είναι όλοι καλά επειδή φορούσαν μάσκα.

Λίγη ώρα αργότερα ανέβασε μια ανάρτηση ξανά στον λογαριασμό του με την οποία ενημέρωσε πως είναι όλοι καλά. Βρέθηκαν στο νοσοκομείο και για προληπτικούς λόγους όλα τα μέλη της οικογένειας έπρεπε να φορούν μάσκα.

Δείτε την ανάρτηση του τραγουδιστή αλλά και την απάντηση του.

«Στο δευτερο σπιτι μας παλι. #mitera. Απαραιτητη η προληψη πλεον στα νοσοκομεια με τις μασκες. Δεν εχει συμβει κατι. Απολογουμαι αν τρομαξα καποιον» έγραψε ζητώντας συγγνώμη από τους θαυμαστές του, τους οποίους και ανησύχησε.

Εντωμεταξύ δείτε και το σπίτι τους που είναι το καταφύγιό τους, που ηρεμούν μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα, δημιουργώντας όμορφες αναμνήσεις με τα παιδιά τους.

Γιάννης Βαρδής - Νατάσα Σκαφιδά: Μας έδειξαν την εντυπωσιακή κούνια του μικρού Αντώνη

Ο Γιάννης Βαρδής και η Νατάσα Σκαφιδά μας έδειξαν για πρώτη φορά την εντυπωσιακή κούνια του μικρού Αντώνη που είναι τεσσάρων ετών.

Πριν από λίγους μήνες η οικογένεια τους μεγάλωσε κατά ένα μέλος και χάρισαν στην κορούλα τους ένα αδερφάκι, το οποίο πήρε το όνομα του αείμνηστου τραγουδιστή.

Χθες η Νατάσα Σκαφιδά, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram, μία φωτογραφία στην οποία μας δείχνει την κούνια του μικρού Αντώνη.

Η κούνια είναι λευκή, ενώ για σεντονάκι και μαξιλάρι, έχει επιλέξει τις αποχρώσεις του μαύρου και του άσπρου, του αγαπημένου της συνδυασμού, όπως αποκάλυψε και στην ανάρτησή της.

Γιάννης Βαρδής - Νατάσα Σκαφιδά παιδιά