"Βόμβα" για τον Alpha: Αλλάζει ώρα η Σταματίνα Τσιμτσιλή; Όλο το ρεπορτάζ!

Η αποκάλυψη της Φαίης Σκορδά!

"Βόμβα" πέταξε η Φαίη Σκορδά για τον Alpha, λέγοντας πως υπάρχει ενδεχόμενο να αλλάξει η Σταματίνα Τσιμτσιλή! Όλο το ρεπορτάζ που έδωσε το Πρωινό.

Συγκεκριμένα στο ρεπορτάζ έκαναν λόγο για την Αντελίνα Βαρθακούρη που έκλεισε και επίσημα με το κανάλι. Λέγοντας πως θα κάνει εκπομπή μετά την Ελένη Μενεγάκη.

Με αφορμή αυτό προβλήθηκε ρεπορτάζ που αναφέρει πως υπάρχει το ενδεχόμενο η Ελεονώρα Μελέτη να μετακομίσει στην πρωινή ενημερωτική ζώνη του σταθμού, γεγονός που επιθυμεί και η ίδια και η Σταματίνα Τσιμτσιλή να μεταφερθεί στην μεσημεριανή ζώνη.

«Κάποιοι λένε ότι την ώρα της Ελένης Μενεγάκη θα την πάρει του χρόνου η Αντελίνα Βαρθακούρη. Η άλλη πλευρά λέει πως το κανάλι είχε κάνει παλιότερα συζητήσεις και με άλλες παρουσιάστριες και είναι μία σκέψη η Σταματίνα Τσιμτσιλή να πάει στη θέση της Ελένης Μενεγάκη και το πρωί να πάει η Ελεονώρα Μελέτη που θέλει να κάνει καθημερινό και πιο ενημερωτικό» είπε η Φαίη.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Μίλησε ανοικτά για την αποχώρηση της Ελένης από τον Alpha! «Τη θεωρώ μάγκα»!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Νίκο Μουτσινά, μίλησε ανοικτά για την ενδεχόμενη αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από τον Alpha, σχολιάζοντας χαρακτηριστικά για την παρουσιάστρια: «Τη θεωρώ μάγκα»!

«Θα σου πω ότι, πριν από δύο τρεις βδομάδες που ήμουν καλεσμένη της, κάθισα καμιά ώρα μετά και συζητάγαμε.

Είπαμε για παιδιά, για ταξίδια, για διακοπές. Της έλεγα εγώ για Λονδίνο και αυτή για τις δικές της διακοπές. Δεν συζητήσαμε κάτι τέτοιο. Σήμερα δεν την πέτυχα στο διάδρομο να την ρωτήσω. Την θεωρώ όμως,όπως και να ‘χει, μάγκα που μπορεί και διαχειρίζεται το τηλεοπτικό της μέλλον ή το μέλλον της γενικότερα. Γενικώς με όλο τον τρόπο που έχει κινηθεί, νομίζω ότι παραδίδει μαθήματα διαχείρισης καριέρας, συμπεριφοράς. Το να μπορείς να επιλέξεις μόνος ποιο θα είναι το επόμενο βήμα και να μην άγεσαι και φέρεσαι από τις προθέσεις και τις διαθέσεις των άλλων νομίζω ότι είναι μεγάλη της μαγκιά και μπράβο της. Αν ισχύει γιατί δεν ξέρω αν θα το επιβεβαιώσει».