Μαριάννα Τουμασάτου: "Έξαλλη" με ερώτηση δημοσιογράφου! "Δεν είναι προς συζήτηση παιδιά! Κάτι άλλο..."

Τι την ενόχλησε;

Μαριάννα Τουμασάτου:

"Λοιπόν, αυτά είναι τόσο προσωπικά του καθενός που δεν είναι προς συζήτηση παιδιά! Κάτι άλλο; "Έξαλλη" έγινε με ερώτηση δημοσιογράφου η Μαριάννα Τουμασάτου! Τι ήταν αυτό ωστόσο που την εκνεύρισε τόσο;

H ίδια είχε βγει έξω, όταν την πέτυχε η κάμερα του "Happy Day" και άλλοι δημοσιογράφοι, οι οποίοι θέλησαν με βάση τα όσα είχε δηλώσει πρόσφατα για τον μισθό της η Ελένη Καστάνη, να μάθουν και τον δικό της!

Τότε ήταν που η ηθοποιός τα πήρε στο κρανίο και τους απάντησε χαρακτηριστικά, “Άντε τώρα! Τόσο προσωπικές ερωτήσεις παιδιά; Για πες μου, εσύ πόσα λεφτά παίρνεις; Για πες μου! Λοιπόν, αυτά είναι τόσο προσωπικά του καθενός που δεν είναι προς συζήτηση παιδιά… Κάτι άλλο;”

Εσείς ωστόσο γνωρίζετε αν η κόρη της μοιάζει περισσότερο σε εκείνη; Τι αποκάλυψε η ηθοποιός;

Άστραψε και βρόντηξε! Έξω φρενών η Μαριάννα Τουμασάτου με ερώτηση δημοσιογράφου (Βίντεο)

Της γύρισε το μάτι! Εκτός εαυτού βγήκε η Μαριάννα Τουμασάτου μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες εκπλήσσοντας τους πάντες. Αν και είναι γνωστό πως η ηθοποιός έχει ιδιαίτερα καλή σχέση με τους δημοσιογράφους και φημίζεται για τον γλυκό και ήρεμο χαρακτήρα της, αυτή τη φορά ξέσπασε και μάλιστα δημόσια. Η ηθοποιός όταν ρωτήθηκε αν θα κάνει δεύτερο παιδί, έγινε έξαλλη.

«Αυτές είναι πολύ προσωπικές ερωτήσεις και είναι λάθος να τις κάνετε. Πες ότι εγώ δεν μπορώ να κάνω δεύτερο παιδί. Γιατί να με φέρεις σε δύσκολη θέση; δεν τα ρωτάνε αυτά παιδιά», είπε βράζοντας από θυμό. Δείτε τι άλλο ανέφερε στο παρακάτω βίντεο.

Εσείς είδατε το χαστούκι που "έφαγε" η ηθοποιός;

Μαριάννα Τουμασάτου: Το παράπονό της για τον Αλέξανδρο Σταύρου! Τον άδειασε! (Βίντεο)

Η Μαριάννα Τουμασάτου βρέθηκε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά στο OPEN και έκανε το παράπονό της για τον Αλέξανδρο Σταύρου.

Η ηθοποιός τον άδειασε!

Συγκεκριμένα η Τουμασάτου έκανε γνωστό πως ο Αλέξανδρος Σταύρου έχει καλομάθει την κόρη τους, Χρυσηίδα, ενώ αντίθετα εκείνη είναι λίγο πιο αυστηρή.

Μεταξύ άλλων η ηθοποιός, που βλέπουμε στη σειρά του ΑΝΤ1 «Γυναίκα χωρίς όνομα», είπε: «Ο Αλέξανδρος της κάνει όλα τα χατίρια(…) Όταν είμαι εγώ σπίτι, το πολύ στις 20:30 είναι ήδη στο κρεβάτι της. Ας κοιμηθεί ότι ώρα θέλει, αλλά θα έχει ξαπλώσει από νωρίς». Σε ποιον μοιάζει η κόρη τους; Τι αποκάλυψε η ηθοποιός;