Γάμος στην ελληνική showbiz! Γνωστός τραγουδιστής ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας!

Μετά από 10 χρόνια σχέσης!

Γάμος στην ελληνική showbiz! Γνωστός τραγουδιστής ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας!

Γάμος θα γίνει στην ελληνική showbiz, καθώς γνωστός τραγουδιστής ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την επί 10 χρόνια αγαπημένη του.

Ο λόγος για τον Γιώργο Δασκουλίδη σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της Νάνσυ Παραδεισανού στο Πρωινό το πρωί της Τετάρτης.

Ο τραγουδιστής είναι μαζί με την αγαπημένη του, Εύη, δέκα χρόνια, μένουν μαζί και μέσα στις γιορτές της έκανε πρόταση γάμου.

Αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που παντρεύεται, καθώς έχει κάνει έναν ακόμη γάμο από τον οποίο έχει και έναν γιο τον Κωνσταντίνο .

Δείτε ακόμη ένα νέο έρωτα στην showbiz, που φωτογράφοι τους "τσάκωσαν" να δίνουν παθιασμένα φιλιά σε δημόσιο χώρο!

Γάμος στην ελληνική showbiz! Αγαπημένο ζευγάρι ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας!

Γάμος θα γίνει στην ελληνική showbiz, καθώς και εκεί αγαπημένο ζευγάρι ετοιμάζεται να ανεβεί το καλοκαίρι τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ο λόγος για τον Κώστα Κυρανάκη, τον βουλευτή της β’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας, όπως ανέφερε το Πρωινό και το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Νάνσυς Παραδεισανού

Ο βουλευτής εδώ και καιρό είναι σε σχέση με μια κοπέλα που την λένε Ελένη και είναι έτοιμοι και οι δυο για το επόμενο βήμα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Κώστας Κυρανάκης θα παντρευτεί την Ελένη τον Ιούλιο που μας έρχεται σε ένα νησί που αρχίζει από Σ!