Βασίλης Σπανούλης: Πήρε τα παιδιά του και πήγαν για παγωτό! Η Χοψονίδου έμεινε σπίτι με το νεογέννητο!

Είναι κλασικός χαζομπαμπάς!

Βασίλης Σπανούλης: Πήρε τα παιδιά του και πήγαν για παγωτό! Η Χοψονίδου έμεινε σπίτι με το νεογέννητο!

Ο Βασίλης Σπανούλης πήρε τα παιδιά του και πήγαν για παγωτό! Η Χοψονίδου έμεινε σπίτι με το νεογέννητο και έχουμε φωτογραφικό υλικό! Είναι πραγματικά απόλαυση!

Ο γνωστός αθλητής, θέλοντας να ξεκουράσει την λεχώνα σύζυγό του, έκανε κίνηση ματ και πήρε όλα τα παιδιά για παγωτό. Σχεδόν όλα δηλαδή, μιας και η Χοψονίδου έμεινε σπίτι με το νεογέννητο μωράκι τους, αφού δεν έχει συμπληρώσει ακόμα τις 40 μέρες.

Ο Βασίλης Σπανούλης προτίμησε γνωστό ζαχαροπλαστείο στα Νότια προάστια και μικροί και μεγάλοι έφαγαν βάφλες με την καρδιά τους. Έκατσαν περίπου δύο ώρες και μετά γύρισαν πίσω στη μαμά Ολυμπία!

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

 Βασίλης Σπανούλης παιδιά
 Βασίλης Σπανούλης παιδιά πήγαν για παγωτό

Δείτε και το πρώτο στοιχείο που έχουμε για το όνομα της μικρής!

Βασίλης Σπανούλης: Κάθε φορά που κρατάει νεογέννητο παιδί, φοράει μαύρο ή γκρι! Ούτε η Χοψονίδου δεν ήξερε την σύμπτωση!

Κι όμως ο Βασίλης Σπανούλης, κάθε φορά που κρατάει νεογέννητο παιδί, φοράει μαύρο ή γκρι! Ούτε η Χοψονίδου δεν ήξερε την σύμπτωση και έχουμε τις φωτογραφίες ντοκουμέντο!

Μοιάζει αδιανόητο αλλά η εικόνα μιλάει από μόνη της! Ο Βασίλης Σπανούλης κάθε φορά που κρατάει ένα νεογέννητο παιδί του, φορά σχεδόν τα ίδια ρούχα!

Άλλοτε μαύρα, άλλοτε γκρι, μέχρι και η πόζα είναι ίδια! Αυτή την σύμπτωση ούτε η Χοψονίδου δεν την ήξερε, όμως εμείς εντοπίσαμε την φωτογραφία - επος στο Instagram του! Ιδού:

Έχετε δει και πώς είναι το κορμί της πριν γεννήσει το 6ο της παιδί;

Ολυμπία Χοψονίδου - Βασίλης Σπανούλης: Στο σαλόνι του σπιτιού τους έχουν καθρέφτη από... χρυσό! Φωτογραφία ντοκουμέντο!

Μια φωτογραφία ντοκουμέντο αποδεικνύει ότι ο Βασίλης Σπανούλης και η Ολυμπία Χοψονίδου στο σαλόνι του σπιτιού τους έχουν καθρέφτη από... χρυσό!

Η καλλονή Ολυμπία Χοψονίδου διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωή της, αφού από μέρα σε μέρα θα υποδεχτεί στον κόσμο το 6ο καρπό του έρωτα της με τον γνωστό μπασκετμπολίστα!

Η ίδια είναι πολύ ενεργή στα social media της και μοιράζεται συνεχώς στιγμές από την καθημερινότητα της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Έτσι, η Ολυμπία Χοψονίδου θέλοντας να ευχηθεί στους ακόλουθους της «καλή χρονιά» δημοσίευσε μια οικογενειακή στιγμή! Το βλέμμα μας όμως δε θα μπορούσε να μην πέσει πάνω στον καθρέφτη που έχουν στο σαλόνι τους, αφού είναι όλο από χρυσό!

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Ολυμπία Χοψονίδου Βασίλης Σπανούλης παιδιά σπίτι σαλόνι

Επίσης, στο σπίτι της με τον Βασίλη Σπανούλη έχει στον ίδιο χώρο σαλόνι και τραπεζαρία! Εικόνα από το εσωτερικό!