My style rocks: Αυτή είναι η νικήτρια της ημέρας!

Ποια ήρθε τελευταία;

My style rocks: Αυτή είναι η νικήτρια της ημέρας!

Στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks, μετά από ψηφοφορία των παικτριών, η Κατερίνα Στικούδη ανακοίνωσε ποια είναι η νικήτρια!

Οι δύο παίκτριες που βρέθηκαν στις δύο πρώτες θέσεις ήταν η Janna Sireac και η Κορίνα Αβραμιτίδου.

Μετά από την ψηφοφορία των κοριτσιών, νικήτρια της ημέρας αναδείχθηκε η Κορίνα Αβραμιτίδου η οποία με το look της πήρε τους περισσότερους βαθμούς και τον έξτρα βαθμό για το Gala!

My style rocks νικήτρια

Να πούμε πως σήμερα υπήρξε και ένα άσχημο γεγονός με την Κιάρα να ξεσπάσει σε κλάματα.

My style rocks: Αποχώρηση «βόμβα»! Η ανακοίνωση της παρουσιάστριας!

Μια αποχώρηση «βόμβα» είχαμε από το My style rocks και την ανακοίνωση έκανε σήμερα στο πλατό του ΣΚΑΙ η παρουσιάστρια.

Συγκεκριμένα με το που καλωσόρισε τους κριτές, αλλά και τις παίκτριες η Κατερίνα Στικούδη αποκάλυψη πως μια παίκτρια δεν θα συνεχίσει στο παιχνίδι.

Μάλιστα, η ίδια έφυγε οικειοθελώς από το My style rocks, ενώ είχαμε να απουσιάζει και από άλλα επεισόδια με πολλούς να αναρωτιούνται το γιατί, κάτι που δεν αποκάλυψε η παρουσιάστρια.

«Είστε 10 και θα παραμείνετε 10 γιατί η Άντζυ Ανδριτσοπούλου δεν θα μπορέσει να συνεχίσει μαζί μας. Της ευχόμαστε τα καλύτερα», ανακοίνωσε η Κατερίνα Στικούδη.

Να θυμηθούμε όμως ποια ήταν η νικήτρια του χθεσινού επεισοδίου.

My Style Rocks: Αυτή είναι η νικήτρια του σημερινού επεισοδίου!

Στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks, μετά από ψηφοφορία των παικτριών, η Κατερίνα Στικούδη ανακοίνωσε ποια είναι η νικήτρια!

Οι δύο παίκτριες που βρέθηκαν στις δύο πρώτες θέσεις ήταν η Στέλλα Πάσσαρη και η Κορίνα Αδραμιτίδου, η οποία είχε ένα ενδιαφέρον στιγμιότυπο με τον Λάκη Γαβαλά ο οποίος της τραγούδησε Μαζωνάκη!

Μετά από την ψηφοφορία των κοριτσιών, νικήτρια της ημέρας αναδείχθηκε η Στέλλα Πάσσαρη η οποία με το look της "έκλεψε" την παράσταση και απέσπασε τον έξτρα βαθμό για το Gala!

Στέλλα Πάσσαρη νικήτρια