Άννα Φόνσου: Αυτή είναι η αντικαταστάτρια της στην θεατρική παράσταση που πρωταγωνιστούσε!

Ο λόγος για την...

Άννα Φόνσου: Αυτή είναι η αντικαταστάτρια της στην θεατρική παράσταση που πρωταγωνιστούσε!

Αυτή είναι η αντικαταστάτρια της Άννας Φόνσου στην θεατρική παράσταση που πρωταγωνιστούσε, μετά το πρόβλημα στην υγεία της.

Η ηθοποιός τις τελευταίες ώρες έχει ένα πρόβλημα στην υγεία της με αποτέλεσμα να μην την αφήνει στην παράσταση «7 Αναζητήσεις» στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Μάλιστα, αντικαθίσταται από την ηθοποιό Μαρία Παπαλάμπρου, καθώς ο ίλιγγος που προκάλεσε το επί σκηνής λιποθυμικό επεισόδιο της, το περασμένο Σάββατο, θα την κρατήσει για λίγο μακριά από το θέατρο.

Ποιες είναι οι τελευταίες εξελίξεις στην υγεία της;

Άννα Φόνσου θέατρο υγεία

Στο νοσοκομείο η Άννα Φόνσου! Ποια η κατάσταση με την υγεία της;

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο φαίνεται πως οδηγήθηκε η Άννα Φόνσου σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν. Ποια η κατάσταση με την υγεία της;

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε το Σάββατο το βράδυ η Άννα Φόνσου καθώς κατά τη διάρκεια της παράστασης ένιωσε αδιαθεσία και λιποθύμησε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Άννα Φόνσου με το που βγήκε στη σκηνή και άρχισε το μονόλογο της και ξαφνικά είπε προς το κοινό: “Συγγνώμη, δε μπορώ να συνεχίσω” και έφτασε τρικλίζοντας στα παρασκήνια όπου και λιποθύμησε.

Αμέσως η γιατρός της παρείχε τις πρώτες βοήθειες και ήρθε το ΕΚΑΒ που την μετέφερε στο νοσοκομείο. Όπως έγινε γνωστό, η Άννα Φόνσου σήμερα, δεν θα βρεθεί στην θεατρική παράσταση.

Εσείς γνωρίζατε για την έκκληση και το ξέσπασμα της Άννα Φόνσου για τον Γιώργο Μαρίνο! "Κάνω μία έκκληση στον άνθρωπο που είναι μαζί του για να..."

Πηγή: athensmagazine.gr

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Άννα Φόνσου!

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο φαίνεται πως οδηγήθηκε η Άννα Φόνσου σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν.

Η ηθοποιός αντιμετώπισε ένα μικρό πρόβλημα με την υγεία της με αποτέλεσμα να χρειαστεί να την δει γιατρός.

Κώστας Βουτσάς: Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ο ηθοποιός! Τι συνέβη;

Ωστόσο, όλα πήγαν καλά καθώς φαίνεται πως ήταν απλά μια ίωση που την ταλαιπώρησε και στο νοσοκομείο πήγε για προληπτικούς λόγους.