Δούκισσα Νομικού: Έβαλε λευκό πουκάμισο και όλοι κοιτούσαν τον γκρι καναπέ πίσω της! Δεν ήταν σπίτι της αλλά...

Πού βρέθηκε η παρουσιάστρια ντυμένη συγκλονιστικά;

Δούκισσα Νομικού: Έβαλε λευκό πουκάμισο και όλοι κοιτούσαν τον γκρι καναπέ πίσω της! Δεν ήταν σπίτι της αλλά...

Η Δούκισσα Νομικού έβαλε λευκό πουκάμισο και όλοι κοιτούσαν τον γκρι καναπέ πίσω της! Δεν ήταν σπίτι της αλλά... στα γραφεία του Μαζί για το Παιδί και μάλιστα για πολύ καλό σκοπό.

Η παρουσιάστρια επέλεξε ένα κλασικό business look με λευκό πουκάμισο και μαύρο κοστούμι. Τα μαλλιά της ήταν χτενισμένα σε πολύ απλό half up - half down και μάλιστα τα είχε πιάσει με φιόγκο σε μαύρο.

Η Δούκισσα Νομικού, δημοσίευσε φωτογραφία με το look της αλλά όλοι κοίταγαν τον γκρι καναπέ που φαινόταν πίσω της νομίζοντας ότι βρίσκεται στο σπίτι της. Τελικά η απορία όλων λύθηκε αργότερα και ιδού η σχετική φωτογραφία:

Δούκισσα Νομικού σπίτι από μέσα

Δείτε και την κρεβατοκάμαρά της!

Δούκισσα Νομικού: Στο πάτωμα του σπιτιού της έριξε δυο φορέματα! Το μαύρο «έκλεψε» τις εντυπώσεις!

Δυο φορέματα έριξε στο πάτωμα του σπιτιού της η Δούκισσα Νομικού και από τα δυο το μαύρο ήταν αυτό που «έκλεψε» τις εντυπώσεις.

Η παρουσιάστρια - μοντέλο μπορεί να απέχει από τον χώρο των media αφού έχει αφοσιωθεί στα μεγάλωμα των παιδιών της, ωστόσο είναι ενεργή στο Instagram.

Χθες, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα στιγμιότυπο από το εσωτερικό του σπιτιού της για να μας δείξει δυο νέα φορέματα που έβαλε στην ντουλάπα της.

Τα έριξε στο πάτωμα και το μαύρο είναι εκείνο που από το floral «έκλεψε» τις εντυπώσεις. Και τα δυο είναι από την εταιρία «Roses are Red».

Δούκισσα Νομικού μαύρο φόρεμα

Δούκισσα Νομικού: Το σαλόνι στο σπίτι της έχει παντού παράθυρα και τεράστιο καναπέ! Μόνο εκείνη θα μπορούσε να κάνει αυτή την διακόσμηση!

Το σαλόνι της Δούκισσας Νομικού έχει παντού παράθυρα και τεράστιο καναπέ. Μόνο εκείνη θα μπορούσε να κάνει αυτή την διακόσμηση στο σπίτι της.

Η παρουσιάστρια λατρεύει το φως και τον καθαρό αέρα μέσα στο σπίτι. Για αυτό κιόλας λατρεύει την Μύκονο, αφού στο σπίτι τους στο νησί έχουν τεράστια βεράντα με θέα το Αιγαίο όπου λατρεύει να κάθεται.

Στο σπίτι που μένει με τον σύζυγο της, Δημήτρη Θεοδωρίδη και τα δυο τους παιδιά και συγκεκριμένα στο σαλόνι, έχει δυο μεγάλα παράθυρα με το ένα οδηγεί στην αυλή. Μάλιστα, έχει και έναν τεράστιο καναπέ στον οποίο λατρεύει να κάθεται και να παίζει με τον γιο της και την κόρη της.

Δούκισσα Νομικού: Μοιάζει σαν δίδυμη με την μαμά της, αλλά έχουν 2 πράγματα διαφορετικά! Αυτά είναι...

Το σπίτι της για την ίδια είναι η «φωλιά» της, για αυτό η διακόσμηση είναι σε ζεστούς τόνους χρωμάτων αλλά και επίπλων, ενώ δεν θέλει να λείπει το φως.

Δούκισσα Νομικού σαλόνι σπίτι