Happy Day: Γενέθλια για την Μαρία Αντωνά! Η έκπληξη της Σταματίνας on air!

Δείτε το βίντεο!

Happy Day: Γενέθλια για την Μαρία Αντωνά! Η έκπληξη της Σταματίνας on air!

Γενέθλια έχει σήμερα 30 Ιανουαρίου η Μαρία Αντωνά και η Σταματίνα Τσιμτσιλή και οι συνάδελφοι της από το Happy Day της έκαναν έκπληξη on air.

Η συνεργάτιδα της Σταματίνας Τσαματινας Τσιμτσιλή σήμερα γιορτάζει και στην έναρξη της εκπομπής, της έφεραν μια τούρτα για να γιορτάσουν.

Η ίδια όπως πάντα εντυπωσιακή έκλεψε τις εντυπώσεις με το στενό και φούξια κοντό φόρεμα της.

Οι συνεργάτες της μαζεύτηκαν τριγύρω της και της τραγούδησαν το Happy Day. Μάλιστα η Σταματίνα της είπε να κάνει μια ευχή.

Η Μαρία ευχήθηκε του χρόνου να μην φοράει ροζ... αλλά λευκά!

Δείτε το βίντεο με την έκπληξη που της έκαναν στην έναρξη του Happy Day:

Δείτε εντωμεταξύ και το τροχαίο που είχε η παρουσιάστρια πριν λίγο καιρό

Σταματίνα Τσιμτσιλή: "Πάγωσε" το βλέμμα της στον αέρα του Happy Day! Η Μαρία Αντωνά αποκάλυψε ότι...

"Πάγωσε" το βλέμμα της Σταματίνας Τσιμτσιλή όταν άκουσε όλα όσα είπε η Μαρία Αντωνά. Η συνεργάτιδα της παρουσιάστριας δε δίστασε και αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής ό,τι της συνέβη!

Η εκπομπή «Happy Day» δεν ξεκίνησε με τον καθιερωμένο τρόπο που ξεκινά καθημερινά, καθώς η Μαρία Αντωνά θέλησε να διηγηθεί on air μία ιστορία που συγκλόνισε την ίδια.

Συγκεκριμένα, η συνεργάτιδα της Σταματίνας Τσιμτσιλή, αποκάλυψε πως ο λόγος που εχθές έλειπε από την εκπομπή ήταν γιατί είχε πέσει θύμα ληστείας. Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε η Μαρία Αντωνά, κάποιοι επιτήδειοι έκλεψαν το αυτοκίνητο της.

Το συμβάν αυτό μας θυμίζει την αντίδραση της παρουσιάστριας, όταν πριν από λίγο καιρό έμαθε στον αέρα την εκπομπής ένα νέο που τη συγκλόνισε σχετικά με δύο γνωστούς της που τα "έσπασαν"...

Το συγκλονιστικό της υπόθεσης ήταν ότι την ίδια χρονική στιγμή, έκλεψαν και το αμάξι της Ελένη Βουλγαράκη, η οποία είναι συνεργάτιδα της Σίσσυς Χρηστίδου. Η Μαρία Αντωνά είχε ένα fiat ενώ η Βουλγαράκη ένα smart.

Δείτε το σχετικό βίντεο: