Παντελής Παντελίδης: Ο μικρός του αδερφός έγινε 18! Η φωτογραφία μέσα από το σπίτι με το χαμόγελο στο πρόσωπό του!

Η όμορφη τούρτα και η ευχή για "υγεία"!

Παντελής Παντελίδης: Ο μικρός του αδερφός έγινε 18! Η φωτογραφία μέσα από το σπίτι με το χαμόγελο στο πρόσωπό του!

Ο μικρός αδερφός του Παντελή Παντελίδη πριν λίγες ώρες έγινε επισήμως 18 και μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram το δημοσιοποίησε με μια φωτογραφία από το σπίτι του που το χαμόγελο είναι ζωγραφισμένο στο πρόσωπό του.

Ο μικρός Κωνσταντίνος θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο, τους γνωστούς και μη, που του έστειλαν τις ευχές τους με ένα πολύ όμορφο μήνυμα!

"Ήρθαν και τα ‘’18’’ τόσο γρήγορα..το μόνο που ευχομαι σε μένα,στους δικούς μου και σε όλο τον κόσμο είναι να έχει υγεια και όλα τα άλλα έρχονται σε δεύτερη μοίρα...! ", έγραψε.

Δείτε την φωτογραφία παρακάτω:

Παντελής Παντελίδης

Πριν από λίγο καιρό, μάλιστα, ο Κωνσταντίνος είχε δημοσιεύσει ακόμα μια φωτογραφία που μας έφερε μνήμες από τον αδικοχαμένο τραγουδιστή, Παντελή...

Παντελής Παντελίδης: Ευτυχία για την οικογένειά του! Ο μικρός του αδερφός ανακοίνωσε τα ευχάριστα σε φωτογραφία με την μητέρα του!

Ο μικρός αδερφός του Παντελή Παντελίδη ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα σε φωτογραφία με την μητέρα του! Ευτυχία σήμερα για την οικογένεια του αδικοχαμένου τραγουδιστή!

Ο Κωνσταντίνος δεν είναι τόσο ενεργός χρήστης των social media, ωστόσο, πριν από 18 ώρες θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς τους φίλους πως η μητέρα του έχει γενέθλια!

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, λοιπόν, δημοσίευσε μια φωτογραφία για να δώσει τις ευχές του στην γυναίκα της ζωής του!

Δείτε την τρυφερή ανάρτηση:

Μητέρα Παντελή Παντελίδη

Η φωτογραφία αυτή είναι τραβηγμένη στην βάπτιση του παιδιού του Τριαντάφυλλου Παντελίδη!