Κατερίνα Καινούργιου: Συγκινήθηκε on air η παρουσιάστρια! Τι συνέβη;

Τα τρυφερά της λόγια!

Κατερίνα Καινούργιου: Συγκινήθηκε on air η παρουσιάστρια! Τι συνέβη;

Ένα απόσπασμα κατάφερε να συγκινήσει την Κατερίνα Καινούργιου on air. Τι συνέβη και ποια τα λόγια της παρουσιάστριας στο Ευτυχείτε;

Ο Βασίλης εμφανίστηκε στις οντισιόν του MasterChef και κατάφερε να συγκινήσει τους πάντες με την θέληση του και το σοβαρό πρόβλημα υγείας του.

«Ονομάζομαι πρακτικά τυφλός, διότι έχω μόνο 5% όραση! Έχω ένα μότο, το οποίο είναι τέσσερα αρχικά γράμματα. Το Ε, το Θ, το Υ και το Π. Επιμονή, θέληση, υπομονή και πείσμα. Πιστεύω ότι έχω και τα τέσσερα.

Έπεσα στο σχολείο και χτύπησε πάνω στα πόδια της δασκάλας μου. Το τακούνι της μπότας της μου έσπασε τη μύτη και από το χτύπημα επηρεάστηκε το οπτικό νεύρο του αριστερού ματιού και σιγά σιγά χάθηκε η όραση μου, με αποτέλεσμα να βλέπω μόνο από το ένα μάτι. Το δεύτερο μάτι το έχασα το 2007, έτσι ξαφνικά! Ανακάλυψα ότι έπαθε ατροφία οπτικού νεύρου» ανέφερε στους κριτές.

Μάλιστα ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έκανε μια αποκάλυψη λέγοντας πως στο σχολείο είχε σχέση με μια κοπέλα που ήταν κωφάλαλη και πως η κοινωνία αντιμετωπίζει λάθος αυτούς τους ανθρώπους.

Το απόσπασμα αυτό συγκίνησε την παρουσιάστρια, που συμφώνησε με τον κριτή, ενώ έκανε λόγο για τρεις εξαιρετικούς ανθρώπους αλλά και μια πολύ καλή παραγωγή.

Κατερίνα Καινούργιου: Τι έκανε το πρωί που δεν είχε εκπομπή; Δεν πάει το μυαλό σας!

Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε το ρεπό της σήμερα, Τετάρτη, μιας και το πρωί, η παρουσιάστρια δεν είχε εκπομπή. Δεν πάει με τίποτα το μυαλό σας, στο τι ακριβώς έκανε σήμερα και πώς πέρασε τη μέρα της.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια σήμερα ήταν εκτός αέρα, και ο λόγος ήταν μία εκπομπή που προβλήθηκε στο Open, σχετικά με την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Εμείς βέβαια σας είχαμε ενημερώσει από χθες για ποιο λόγο δε θα έβγαινε σήμερα η εκπομπή της στον αέρα!

Η Κατερίνα Καινούργιου λοιπόν πέρασε το πρωί της στο κέντρο της Αθήνας, και όπως ενημέρωσε με ένα Insta Story της, έκανε βόλτα στην Ερμού ακι αγόρασε κάστανα.

Κατερίνα Καινούργιου βόλτα στην Αθήνα