Απίστευτο άδειασμα στον Άγγελο Μπράτη: "Είπε ότι δεν ασχολούνται τα media μαζί του επειδή ειναι γκέι. Τι έχει κάνει μέχρι σήμερα για…"

Ποιος το είπε;

Απίστευτο άδειασμα στον Άγγελο Μπράτη:

Απίστευτο άδειασμα έκανε ο Νίκος Αποστολόπουλος στον Άγγελο Μπράτη λέγοντας πως "είπε ασχολούνται τα media μαζί του γιατί είναι γκέι, τι έχει κάνει όμως για να το κάνουν".

Ο κριτής του GNTM και σχεδιαστής πριν λίγες ημέρες μίλησε ανοιχτά για τις προτιμήσεις του. Ο Νίκος Αποστολόπουλος όμως μιλώντας στο Πρωινό φαίνεται πως δεν συμφωνούσε τόσο με τις απόψεις του.

«Είδα στο dot. ότι κάποιος που είναι σε μια επιτροπή του GNTM ότι δεν ασχολείται με αυτόν ο κόσμος επειδή είναι γκέι. Με στενοχωρεί ένας άνθρωπος ο οποίος λέει ότι δεν τον ακολουθούν τα media επειδή είναι γκέι. Τι έχεις κάνει μέχρι σήμερα για να σε ακολουθήσουν τα media εκτός από αυτό το τραγελαφικό show της ελληνικής τηλεόρασης; Ύστερα λέει στις κοπέλες πως είναι Bratis Girl.

Δεν έχω ακούσει ποτέ στην καριέρα μου ότι ανήκει σε έναν σχεδιαστή κάποιο μοντέλο. Τα μόνα κορίτσια που ξέρω πως ανήκουν κάπου είναι τα κορίτσια της Μαντάμ Κλοντ στο Παρίσι» είπε.

Άγγελος Μπράτης: Όλη η αλήθεια στο «φως»! Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που δεν απάντησε στο μήνυμα της Άννας Μαρίας!

Ο Άγγελος Μπράτης αποκάλυψε πως αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που δεν απάντησε στο μήνυμα της Άννας Μαρίας! Έβγαλε στο «φως» όλη την αλήθεια!

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας και κριτής του GNTM βρέθηκε σήμερα καλεσμένος στην εκπομπή του Star, «Στη φωλιά των Κου Κου» και μίλησε για όλα!

Ο Άγγελος Μπράτης μέσα στο παιχνίδι φαινόταν να έχει αδυναμία στη νικήτρια του GNTM, Άννα Μαρία Ηλιάδου και μάλιστα όλοι εντός και εκτός του ριάλιτι την αποκαλούσαν «Bratis’ girl»!

Η Άννα Μαρία Ηλιάδου εχθές αποκάλυψε δημόσια πως είχε στείλει μήνυμα στον Άγγελο Μπράτη την Πρωτοχρονιά και δεν της απάντησε ποτέ!

Ο ίδιος τοποθετήθηκε σήμερα στην εκπομπή για αυτό το θέμα και είπε χαρακτηριστικά:

«Μου το έστειλε χθες ένα φίλος και μπήκα στο Instagram και βρήκα το μήνυμα και της απάντησα. Αλλά η αλήθεια είναι ότι στις διακοπές μου, δεν το έχω το τηλέφωνο μου μαζί, ήταν κλειστό για μέρες. Δεν ασχολήθηκα καθόλου και γενικά δεν είμαι κάποιος που όλη μέρα είμαι μπροστά από ένα κινήτο και κοιτάει τι έγινε, πόσα like πήρε, πόσα μηνύματα πήρε. Όποιος με θέλει με παίρνει τηλέφωνο».

Δείτε το σχετικό βίντεο: