Χωρισμός - "βόμβα" στην ελληνική showbiz! Ποιοι αποφάσισαν να πάρουν διαφορετικούς δρόμους μετά από τρία χρόνια;

Ο λόγος για τους...

Χωρισμός -

Νέος χωρισμός - "βόμβα" έσκασε στην ελληνική showbiz και προκάλεσε "ταραχή"! Ποιοι αποφάσισαν να πάρουν διαφορετικούς δρόμους μετά από τρία χρόνια σχέσης;

Την είδηση έκανε γνωστή στο "Πρωινό" σήμερα η Νάνσυ Παραδεισάνου!

Ο λόγος για τον Βαλάντη, που αποφάσισε πως ήρθε η στιγμή να δώσει ένα τέλος στη σχέση του με τη Μαρία. Οι δυο τους έμεναν μαζί, ωστόσο η σχέση τους φαίνεται πως δεν ήταν τόσο δυνατή για να κρατήσει.

Χωρισμός showbiz

Μάλιστα, πρόσφατα έγινε γνωστό πως και ένα ελληνικό ζευγάρι έβαλε τέλος στον γάμο του!

Χωρισμός βόμβα στην ελληνική showbiz! Έφυγε από το σπίτι που συγκατοικούσαν η καλλονή;

Χωρισμός βόμβα έσκασε στην ελληνική showbiz! Έφυγε από το σπίτι που συγκατοικούσαν η καλλονή; Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για άσχημο τσακωμό και έχουμε λεπτομέρειες!

Μάλιστα, όπως αναφέρεται σε δημοσιεύματα, η ίδια έχει μαζέψει τα πράγματά της εδώ και μέρες, ενώ τον έχει κάνει και unfollow στο Instagram.

Ο λόγος για τον γνωστό μπασκετμπολίστα Νίκο Παππά και την κούκλα δικηγόρο Μαρία Λαθούρη. Αξιοσημείωτο είναι πως κανείς από τους δύο δεν έχει σβήσει τις κοινές τους φωτογραφίες. Σε κάθε περίπτωση, ο χρόνος θα δείξει αν πρόκειται για παροδική κρίση ή για οριστικό φινάλε!

Να θυμίσουμε ότι χώρισε και η Φωτεινή Ψυχίδου με τον Δημήτρη Κοργιαλά!

Χωρισμός «βόμβα» στην showbiz! Μετά από 13 χρόνια έβαλαν τέλος;

Έβαλαν τέλος μετά από 13 χρόνια σχέσης; Αν ισχύει πρόκειται για ένα χωρισμό «βόμβα» στην showbiz!

Εκείνος 41, εκείνη 35 και μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας κι έναν αρραβώνα που έλαβε χώρα το 2016 αποφάσισαν να τραβήξουν δρόμους χωριστούς;

Ο λόγος για τον Jesse Metcalfe και την συνάδελφό του Cara Santana. Οι δύο ηθοποιοί δεν είχαν διαψεύσει τις φήμες χωρισμού που αιωρούνταν εδώ και τρεις εβδομάδες αλλά μόλις σήμερα το περιοδικό People Αμερικής επιβεβαίωσε τα δυσάρεστα νέα.

Jesse Metcalfe Cara Santana

Μετά τα νέα του χωρισμού, ήρθαν και οι φωτογραφίες του γόη του Hollywood αγκαλιά με δύο γυναίκες: με την ξανθιά ηθοποιό Jade Albany αλλά και με το διάσημο μοντέλο Livia Pillmann.

Μάλιστα, σήμερα έγινε γνωστό πως και ένα ελληνικό ζευγάρι έβαλε τέλος στον γάμο του!