Θλίψη! Έφυγε από την ζωή παίκτρια του The Voice σε ηλικία 43 ετών

Έδινε μάχη με τον καρκίνο!

Θλίψη! Έφυγε από την ζωή παίκτρια του The Voice σε ηλικία 43 ετών

Θλίψη προκαλεί η είδηση πως παίκτρια του The Voice έφυγε από την ζωή σε ηλικία μόλις 43 ετών μετά από μάχη με τον καρκίνο.

Ο λόγος για την Natasha Stuart .Η παίκτρια, έδινε την μάχη με τον καρκίνο εδώ και δυο χρόνια και άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο όπου βρισκόταν τις τελευταίες ημέρες σε κρίσιμη κατάσταση.

The Voice ΣΚΑΙ

Όταν ανέβηκε στην σκηνή κατάφερε να «μαγέψει» με την απίστευτη φωνή της είχε μιλήσει on air το σοβαρό πρόβλημα υγείας της.

Η ίδια μετρούσε πολλά χρόνια καριέρας.

Θλίψη! Πέθανε παίκτης του «The voice of Greece»!

Σοκ προκαλεί η είδηση πως παίκτης του ελληνικού The voice έφυγε από την ζωή...

Ο λόγος για την Δαυίδ Κανναβό, ο οποίος διαγωνίστηκε στον περσινό κύκλο του παιχνιδιού με την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη. Διαβάστε παρακάτω...

The Voice Greece

Ο τραγουδιστής είχε εξομολογηθεί στην κάμερα του «The Voice» ότι έπασχε από ανοσοανεπάρκεια, η οποία τελικά αποδείχτηκε μοιραία για τη ζωή του.

Tην είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή ο Τόνι Κονταξάκης, μαέστρος στο παιχνίδι, ο οποίος συνεργαζόταν με όλους τους παίκτες του τάλεντ σόου, μέσα από την σελίδα του στο Facebook.

Voice Μαραβέγιας

The Voice: Μόλις βγήκαν τα νούμερα του τελικού! Πήρε φωτιά ο ΣΚΑΙ!

Μόλις βγήκαν τα νούμερα του τελικού του The Voice και πήρε φωτιά ο ΣΚΑΙ! Για να καταλάβετε για τι ποσοστά μιλάμε, έφτασε σε νούμερα μέχρι και το 37%!

Με ένα επεισόδιο γεμάτο ανατροπές και εκπλήξεις, το λαμπερό show καθήλωσε το δυναμικό κοινό και δεν το κούνησε... ρούπι!

Ο Γιώργος Λιανός και η Χριστίνα Μπόμπα έκλεψαν την παράσταση και επειδή τα πολλά λόγια είναι περιττά, δείτε αναλυτικά τα τέταρτα που έκανε:

23.5
23.2
27.2
29.6
33.7
34.4
30.7
29.7
33.9
31
30.8
36.3
37
32.5

Αλλά και το σύνολο τηλεθέασης για το δυναμικό κοινό στην prime time ζώνη:

Open: Εκγλωβισμένες ζωές 7,7

ALPHA: Οι ιππότες της Σανγκάη 12,8

AΝΤ1: Το τερατόσπιτο 8,9

ΣΚΑΙ: The Voice τελικός 31,0

OPEN: Το Κόκκινο Ποτάμι 22,5

STAR: Ο τρελός τα χει 400 12,2

Το νικητή του show.... τον είδατε;