Η νικήτρια του Next Top Model είναι ερωτευμένη με τον Τσιτσιπά!

Ο λόγος για την...

Η νικήτρια του Next Top Model είναι ερωτευμένη με τον Τσιτσιπά!

Νικήτρια του Next Top Model βγήκε και δήλωσε δημοσίως πως είναι ερωτευμένη με τον Τσιτσιπά! Δεν θα πιστέψετε ποιο είναι το πρόσωπό της!

Ο λόγος για την Μοντάνα Κοξ, νικήτρια του Next Top Model 2011, που δήλωσε χωρίς ενδοιασμούς ότι είναι ερωτευμένη με τον τενίστα!

Μιλώντας για το 21o ετήσιο IMG Tennis Party στη Μελβούρνη, είπε χαρακτηριστικά, «Θα είναι ωραίο που θα γνωρίσουμε κάποιους τενίστες. Ειλικρινά, εκείνος ο Έλληνας, (ο Στέφανος Τσιτσιπάς), είμαι ερωτευμένη μαζί του. Είναι πανέμορφος. Θα ελέγξω να δω αν θα είναι στην εκδήλωση!»

Δείτε ωστόσο ποια είναι η Ελληνίδα που του έχει κλέψει την καρδιά!

Στέφανος Τσιτσιπάς: Άνοιξε και πάλι τα social media!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε μια... έκτακτη εμφάνιση στα social media και ενημέρωσε τους θαυμαστές του ότι θα συνεχίσει την «αποτοξίνωση».

Τι συνέβη;

21χρονος τενίστας ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία με τον Ρότζερ Φέντερερ (προπονήθηκαν μαζί σήμερα στη Γενεύη) και αφού τόνισε ότι νιώθει πολύ ωραία που έσβησε τις εφαρμογές από το κινητό του, αποκάλυψε ότι από εδώ και στο εξής τους λογαριασμούς του θα διαχειρίζεται το πρακτορείο του. Αυτό, άλλωστε, γίνεται και με τους περισσότερους σούπερ σταρ του αθλητισμού.

Ανέφερε στη συνέχεια ότι προπονήθηκε με τον Φέντερερ εν όψει Laver Cup (20-22/9) και κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει την Team Europe.

Στέφανος Τσιτσιπάς - Μαρία Σάκκαρη: Είναι ζευγάρι; Ο γνωστός αθλητής απαντάει πρώτη φορά!

Ο γνωστός αθλητής Στέφανος Τσιτσιπάς, απαντάει για πρώτη φορά αν είναι ζευγάρι με την Μαρία Σάκκαρη!

Οι φήμες οργιάζουν εδώ και πολύ καιρό, αλλά το ερώτημα δεν έχει απαντηθεί.

Ο Γιώργος Λιάγκας στην σημερινή εκπομπή του φάνηκε πως ρώτησε ευθέως τον Στέφανο Τσιτσιπά, αν είναι ζευγάρι ο Στέφανος Τσιτσιπάς με την Μαρία Σάκκαρη.

Ο διάσημος τενίστας απάντησε χαρακτηριστικά:

«Η Μαρία Σάκκαρη είναι πολύ ωραίο κορίτσι και έχει πολύ ωραία χαρακτηριστικά στον χαρακτήρα της. Θα μπορούσα να είμαι ζευγάρι με την Μαρία, αλλά δεν είμαι».

Ενώ, στην ερώτηση γιατί δεν είναι ζευγάρι, είπε:

«Δεν ξέρω, τι να σας πω; Δεν έχω απάντηση σε αυτό».

Η Μαρία Σάκκαρη και ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατάφεραν πολύ γρήγορα να φτάσουν πολύ ψηλά στην παγκόσμια κατάταξη με τους καλύτερους τενίστες του κόσμου. Φήμες, θέλουν τους δύο πρωταθλητές να είναι εδώ και κάποιον καιρό ζευγάρι, όμως όπως λέει ο ίδιος δεν είναι αλήθεια!

Η Ελληνίδα που του έχει κλέψει την καρδιά!