Φωτεινή Ψυχίδου - Δημήτρης Κοργιαλάς: "Του είχε ζητήσει να φύγει από το σπίτι τα Χριστούγεννα! Η Ίολη μένει στη γιαγιά της"

Όλο το παρασκήνιο!

Φωτεινή Ψυχίδου - Δημήτρης Κοργιαλάς:

Απίστευτη αποκάλυψη για την σχέση του Δημήτρη Κοργιαλά με την Φωτεινή Ψυχίδου "λέγοντας πως του είχε ζητήσει να φύγει από το σπίτι τα Χριστούγεννα! Η Ίολη μένει στη γιαγιά της".

Στην εκπομπή Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα επικοινώνησαν με την δημοσιογράφο, η οποία επιβεβαίωσε τον χωρισμό, ενώ ο παρουσιαστής αποκάλυψε τι πραγματικά συνέβη.

«Εμείς κάναμε ρεπορτάζ. Μίλησε η συνεργάτιδά μας, Παυλίνα Ντάσιου με τη Φωτεινή Ψυχίδου. Δεν έχουν παντρευτεί, ούτε έχουν κάνει σύμφωνο συμβίωσης. Της είπε πως όντως έχουν περάσει κρίση. Η Φωτεινή του ζήτησε να χωρίσουν και να φύγει από το σπίτι και του έδωσε προθεσμία μέχρι τα Χριστούγεννα. Δεν αποχώρησε τα Χριστούγεννα από το σπίτι και τώρα υπάρχει αυτή η ένταση στη σχέση τους. Δεν μπορούμε να πούμε περισσότερες λεπτομέρειες. Η Φωτεινή έχει ακόμη ένα παιδί, την Ιόλη, που μένει στη γιαγιά της αυτή τη στιγμή. Προφανώς είναι λίγο περίεργα τα πράγματα. Μακάρι το ζευγάρι να πάρει την σωστή απόφαση» ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας.

Τον λόγο που δεν παντρεύτηκαν Κοργιαλάς - Ψυχίδου τον γνωρίζετε;

Δημήτρης Κοργιαλάς: Συγκινεί για τον χωρισμό του με την Ψυχίδου! "Θα προσπαθούσα και δυο και τρεις και δεκαπέντε φορές ξανά"

Συγκινεί ο Δημήτρης Κοργιαλάς στην πρώτη του συνέντευξη μετά τον χωρισμό του με την Ψυχίδου. "Θα προσπαθούσα και δυο και τρεις και δεκαπέντε φορές ξανά".

Το ζευγάρι μετά από πολλά χρόνια κοινής πορείας αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους.

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για πρώτη φορά μετά τον χωρισμό τους στην εκπομπή Happy Day. Ο ίδιος είπε πως ο χωρισμός δεν ήταν δική του επιλογή, ωστόσο όταν βάλει κάτι μια γυναίκα στο μυαλό της δύσκολα το αλλάζεις.

Συγκίνησε μάλιστα όταν ανέφερε πως "θα προσπαθούσε και δυο και τρεις και δεκαπέντε φορές ξανά". Ο Δημήτρης Κοργιαλάς φανερά φορτισμένος αισθηματικά αναφέρθηκε πως συνήθισε να ξυπνάει με τον γιο του και τώρα είναι κάτι που κάποιες μέρες δεν θα μπορεί να το κάνει και πρέπει να συνηθίσει έτσι.

Όπως είπε ο ίδιος είχε προτείνει και γάμο αλλά και σύμφωνο συμβίωσης ωστόσο η πρώην σύντροφος του δεν είχε δεχτεί τίποτα από τα δυο.

Η Φωτεινή Ψυχίδου έχει μια κόρη και από τον γάμο της με τον Μπάμπη Στόκα. Ο τραγουδιστής είπε πως δεν ξεχωρίζει κανένα από τα δυο παιδιά και προτεραιότητα του είναι και τα δυο καθώς τα αγαπάει πολύ.

Δείτε όσα είπε ο ίδιος στην εκπομπή: