Ελεονώρα Ζουγανέλη: Όπως δεν την έχουμε ξαναδεί! Η εμφάνιση που "μαγνήτισε" τα βλέμματα!

Πιο λαμπερή από ποτέ!

Ελεονώρα Ζουγανέλη: Όπως δεν την έχουμε ξαναδεί! Η εμφάνιση που

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη έκανε μια μοναδική έξοδο και βγήκε όπως δεν την έχουμε ξαναδεί! Η εμφάνιση της "μαγνήτισε" τα βλέμματα όλων γύρω της!

Αν και η ίδια μας έχει συνηθίσει σε πιο μονόχρωμες εμφανίσεις, αυτή τη φορά έκανε την αλλαγή και δοκίμασε ένα πιο διαφορετικό λουκ!

Και αυτό γιατί αποφάσισε να συνδυάσει καρό παντελόνι με κόκκινο biker τζάκετ που μοίρασε "εγκεφαλικά"! Ο φακός του YouWeekly, την "τσάκωσε" σε μαγαζιά να απολαμβάνει την ημέρα της.

Ελεονώρα Ζουγανέλη εμφάνιση
Ελεονώρα Ζουγανέλη ψώνια
Ελεονώρα Ζουγανέλη κόκκινο τζάκετ

Εσείς έχετε δει την μελαγχολική ανάρτηση μετά τον χωρισμό;

Ελεονώρα Ζουγανέλη: Φόρεσε μαύρο φόρεμα και καλσόν δίχτυ και «έπεσαν» πάνω της οι φωτογράφοι!

Μαύρο φόρεμα και καλσόν δίχτυ φόρεσε η Ελεονώρα Ζουγανέλη και «έπεσαν» πάνω της οι φωτογράφοι. Η τραγουδίστρια πιο αποκαλυπτική από ποτέ.

Δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιους είδους εμφανίσεις για αυτό κιόλας όλα τα βλέμματα έπεσαν πάνω της.

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη βρέθηκε στο Faust μαζί με τον Γιάννη Χριστοδουλόπουλο και εμφάνιση της δεν γινόταν να περάσει απαρατήρητη.

Επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο κοντό φόρεμα, το οποίο συνδύασε με καλσόν δίχτυ και μαύρες μπότες. Η τραγουδίστρια είναι πιο ανανεωμένη από ποτέ.

«Βόμβα» στην ελληνική showbiz! Χώρισε η Ελεονώρα Ζουγανέλη!

Ελεονώρα Ζουγανέλη φόρεμα

Ελεονώρα Ζουγανέλη εμφάνιση

Ελεονώρα Ζουγανέλη: Τι είπε για το «The Voice»; «Η αλήθεια είναι ότι δεν...»!

Τι είπε για το «The Voice» η Ελεονώρα Ζουγανέλη; «Η αλήθεια είναι ότι δεν...»!

Η γνωστή τραγουδίστρια και κριτής του μουσικού διαγωνισμού του ΣΚΑΪ, για πρώτη φορά, αφού πήρε την καρέκλα του Κωστή Μαραβέγια σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στο «Πρωινό» τα είπε όλα!

Μεταξύ άλλων η Ελεονώρα Ζουγανέλη σχολίασε πως βλέπει τον εαυτό της στην τηλεόραση και στην κριτική επιτροπή του σόου και είπε χαρακτηριστικά:

«Τα επεισόδια τα βλέπω για να ξέρω πως είναι γιατί ακόμα δεν έχω την αίσθηση πως γράφει αυτό που κάνω στην τηλεόραση. Γενικώς, όμως, δεν είμαι ένας άνθρωπος που μου αρέσω. Η αλήθεια είναι ούτε να με ακούω ούτε να με βλέπω πολύ».

Ελεονώρα Ζουγανέλη: Η μελαγχολική ανάρτηση μετά τον χωρισμό!