"Χαμός" στο Καλό Μεσημεράκι! Μπήκε η αστυνομία στο πλατό και έμειναν όλοι "κάγκελο"!

Τι συνέβη;

"Χαμός" επικράτησε στο Καλό Μεσημεράκι! Και όμως μπήκε η αστυνομία στο πλατό και έμειναν όλοι "κάγκελο"! Τι ακριβώς συνέβη ωστόσο και όλοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό;

Ξαφνικά η αστυνομία μπήκε στο πλατό και ο παρουσιαστής έμεινε άφωνος, μέχρι να καταλάβει πως ήταν ο Μάρκος Σεφερλής!

Ο ηθοποιός, με αφορμή τη σημερινή πρεμιέρα της ταινίας του “Χαλβάη 5-0”, βγήκε στην εκπομπή ως “αστυνόμος Μπέκρας” και έκανε τους πάντες να λιώσουν στο γέλιο.

Δείτε αναλυτικά τα όσα συνέβησαν στο παρακάτω βίντεο.

Δείτε επίσης την στιγμή που γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια έπιασε την.. πίσω όψη του παρουσιαστή και τον άφησε άφωνο!

Καλό Μεσημεράκι: Η "εισβολή" της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου άφησε "παγωτό" τον παρουσιαστή!

Η "εισβολή" της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου άφησε "παγωτό" τον παρουσιαστή στο Καλό Μεσημεράκι! Δεν θα πιστέψετε τι του είπε!

Ο Νίκος Μουτσινάς είχε σχολιάσει την παρουσιάστρια και το σχόλιό της για την πρεμιέρα του My Style Rocks!

Αυτή την φορά όμως ο ίδιος είπε στην εκπομπή του, «Προκαλώ την παραγωγή του My Style Rocks να φωνάξουν την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να πάει γκεστ σε ένα gala. Δεν θα είχε ενδιαφέρον;».

Εκεί ήταν που η παραγωγή της εκπομπής βρισκόταν ένα βήμα μπροστά με μια γυναικεία φωνή να του λέει “Νίκο μου;”. Τότε ήταν που ο παρουσιαστής τα έχασε μιας και κατάλαβε πως ήταν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Δείτε επίσης την στιγμή που γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια έπιασε την.. πίσω όψη του παρουσιαστή και τον άφησε άφωνο!

Καλό Μεσημεράκι: Έγινε έξαλλος ο παρουσιαστής με την φάρσα στην Σταυροπούλου! «Υπήρχε περίπτωση να φύγει από ανακοπή»

Με την φάρσα στην Βίκυ Σταυροπούλου έγινε έξαλλος ο παρουσιαστής της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» και είπε μεταξύ άλλων: «Υπήρχε περίπτωση να φύγει από ανακοπή»!

Ο Νίκος Μουτσινάς πήρε θέση για την φάρσα που έκανε ο Σάββας Πούμπουρας σε συνεννόηση με την Δανάη Μπάρκα στην Βίκυ Σταυροπούλου!

Ο ίδιος έγινε έξαλλος και είπε χαρακτηριστικά:

«Εσείς περνάτε καλά με τον άλλον που κοντεύει να μείνει στον τόπο; Υπήρχε περίπτωση μία στο εκατομμύριο να φύγει από ανακοπή μία από τις μεγαλύτερες κωμικούς της Ελλάδας. Γιατί; Για να κάνει ο άλλος το Best Friend’s Fear. Εμένα δεν μου αρέσουν καθόλου οι φάρσες.

Καταλαβαίνω ότι είναι concept, μπορεί να έχει την πλάκα του, αλλά άμα τραβηχτεί πολύ, είναι πολύ πιθανό να σου μείνει στον τόπο ο καλεσμένος».

Δείτε σχετικό βίντεο:

Δείτε εδώ την απίστευτη πλάκα που της έκαναν!