Νίκη Θωμοπούλου: Μας δείχνει την φουσκωμένη της κοιλίτσα και "λιώνει" καρδιές!

Η εικόνα που "έριξε" το instagram!

Νίκη Θωμοπούλου: Μας δείχνει την φουσκωμένη της κοιλίτσα και

H Νίκη Θωμοπούλου, περνάει μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της και μας δείχνει την φουσκωμένη της κοιλιά, με τρυφερό ποστ! Αυτή είναι η ανάρτηση από την εγκυμοσύνης της που "λιώνει" καρδιές!

Αυτή και ο Γιάννης Μαρακάκης,θα κρατούν τον καρπό του έρωτά τους, το οποίο θα είναι κοριτσάκι, πολύ σύντομα και οι δυο τους δεν μπορούν να περιμένουν άλλο!

Πρόσφατα μάλιστα η ίδια ως λάτρης των social media, αποφάσισε να δείξει στους θαυμαστές της μια φωτογραφία από την ώρα του υπερηχογραφήματος.

Χαρακτηριστικά έγραψε, «Girls, μην ξεχνάτε την καθιερωμένη επίσκεψη στο γυναικολόγο σας! Βρείτε κάποιον που να σας εμπνέει εμπιστοσύνη, και ιδανικά να είστε μαζί και στην περίοδο της εγκυμοσύνης σας! Είναι πολύ σημαντικό να νιώθεις άνετα αυτή την ιδιαίτερη περίοδο της ζωής σου! Όπως εγώ με τον γιατρό μου που βγάζει και τις πιο τέλειες φώτος και τη μαία μου που με βοηθάει να είμαι η πιο cool mammy ever!»

Δείτε μάλιστα, και την πρώτη φωτογραφία με την φουσκωμένη της κοιλιά!

Νίκη Θωμοπούλου: Μας δείχνει την φουσκωμένη της κοιλιά! Η ανάρτηση που συγκίνησε!

H Νίκη Θωμοπούλου, περνάει μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της και μας δείχνει την φουσκωμένη της κοιλιά, με τρυφερό ποστ! Αυτή είναι η ανάρτηση από την εγκυμοσύνης της που συγκίνησε!

Αυτή και ο Γιάννης Μαρακάκης,θα κρατούν τον καρπό του έρωτά τους, το οποίο θα είναι κοριτσάκι, πολύ σύντομα και οι δυο τους δεν μπορούν να περιμένουν άλλο!

Όπως ήδη σας έχουμε γράψει, η Νίκη Θωμοπούλου και ο Γιάννης Μαρακάκης, περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι.

Η μέλλουσα μανούλα ποζάρει με φουσκωμένη κοιλιά και εύχεται να κρατά στην αγκαλιά της, και να ξεστολίζει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, μαζί με την κορούλα της.

Νίκη Θωμοπούλου: Μας δείχνει την φουσκωμένη της κοιλίτσα! Η φωτογραφία από τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της!

H Νίκη Θωμοπούλου, περνάει μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της και μας δείχνει την φουσκωμένη της κοιλίτσα! Αυτή είναι η φωτογραφία από τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της!

Αυτή και ο Γιάννης Μαρακάκης,θα κρατούν τον καρπό του έρωτά τους σε περίπου τρεις μήνες, το οποίο θα είναι κοριτσάκι.

Οι δυο τους παραμένουν ερωτευμένοι και ανυπομονούν να δουν την μικρούλα τους. Η μανούλα ωστόσο, δεν μπορεί να κρύψει την χαρά της, και για αυτό και μοιράστηκε με όλους μια υπέροχη φωτογραφία!

Δείτε μάλιστα, και την πρώτη φωτογραφία με την φουσκωμένη της κοιλιά!