Συγκλόνισε η Γωγώ Γαρυφάλλου: «Με χλεύασαν επειδή δεν κατάλαβα ότι μου έσπασαν τα νερά...»

Η εξομολόγησή της που συγκινεί!

Συγκλόνισε η Γωγώ Γαρυφάλλου: «Με χλεύασαν επειδή δεν κατάλαβα ότι μου έσπασαν τα νερά...»

Συγκλόνισε η Γωγώ Γαρυφάλλου με τα όσα είπε για την εγκυμοσύνη και τον τοκετό της: «Με χλεύασαν επειδή δεν κατάλαβα ότι μου έσπασαν τα νερά...» ανέφερε μεταξύ άλλων στην εκπομπή Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα.

Η ίδια, αναφέρθηκε στην κόρη της και τις ευτυχισμένες στιγμές που βιώνει ως μαμά. Σύντομα, μάλιστα, θα πάρει την κορούλα της σπίτι, καθώς γεννήθηκε πρόωρα και βρίσκεται σε θερμοκοιτίδα. Ωστόσο, ενοχλήθηκε με τα όσα άκουσε για τον τοκετό της....

«Η κόρη μου γεννήθηκε 1860 γραμμάρια.... Σύντομα θα την πάρω στο σπίτι μου. Με χλεύασαν για αυτό που είπα για τα σπασμένα νερά αλλά και επειδή γέννησα με ψεύτικη βλεφαρίδα... Εντάξει, δεν είμαι και το κοριτσάκι με τα σπίρτα.» ανέφερε η Γωγώ. Δείτε το σχετικό βίντεο:

Να θυμίσουμε ότι η ίδια είχε προκαλέσει εντύπωση όταν μίλησε και για τον αμνιακό σάκο που παραλίγο να σπάσει...

Προκαλεί ανατριχίλα η Γωγώ Γαρυφάλλου! «Κανείς δεν περίμενε ότι εγώ θα γίνω μάνα»

Ανατριχίλα προκαλεί η αγαπημένη Γωγώ Γαρυφάλλου, μιας και μίλησε ανοικτά για όλα όσα έγιναν με την εγκυμοσύνη και τη γέννα της. «Κανείς δεν περίμενε ότι εγώ θα γίνω μάνα»!

Η Γωγώ Γαρυφάλλου γέννησε πρόωρα και το κοριτσάκι της βρίσκεται σε θερμοκοιτίδα. Έτσι μιλώντας στην εκπομπή «Ευτυχείτε», αναφέρθηκε σε όλα όσα έγιναν.

Μάλιστα, δεν έκρυψε και τη συγκίνησή της on camera, μιας και μιλώντας στην Κατερίνα Καινούργιου την έπιασαν τα κλάματα!

Έτσι μεταξύ άλλων, εξήγησε πως είχε μία επιπλοκή στην εγκυμοσύνη της, μιας και τα νερά είχαν σπάσει εδώ και τέσσερις μέρες. Η επιπλοκή αυτή έθεσε σε κίνδυνο τόσο τη ζωή της ίδιας όσο και του παιδιού της.

Γωγώ Γαρυφάλλου: Στη θερμοκοιτίδα το νεογέννητο μωράκι της λόγω επιπλοκών! Ξέσπασε στην κάμερα!

Στην θερμοκοιτίδα βρίσκεται το νεογέννητο μωράκι της Γωγώς Γαρυφάλλου λόγω επιπλοκών, όπως αποκάλυψε στην κάμερα και ξέσπασε αφού συγκινήθηκε.

Όπως είπε τα "νερά" είχαν σπάσει τέσσερις ημέρες πριν την γέννα και αυτό ήταν μία ύπουλη επιπλοκή όπως τη χαρακτήρισε ο γυναικολόγος της.

Το μωράκι της που είναι κοριτσάκι, χαίρει άκρας υγείας όμως λόγω προωρότητας και θα χρειαστεί να παραμείνει στη θερμοκοιτίδα όπου βρίσκεται από τη στιγμή της γέννησής της.

Η Γωγώ Γαρυφάλλου, όπως αποκάλυψε μπορεί να μην την έχει πάρει αγκαλιά, όμως βρίσκεται στο πλευρό της κόρης της 24 ώρες το 24ωρο.

Πριν λίγες ημέρες μέσα από το μαιευτήριο βγήκαν οι πρώτες φωτογραφίες.