Big Brother: Όλη η αλήθεια για τον Ανδρέα Μικρούτσικο! Ποιος θα είναι τελικά ο ρόλος του παρουσιαστή;

Τι θα συμβεί μετά την περιπέτεια υγείας του!

Big Brother: Όλη η αλήθεια για τον Ανδρέα Μικρούτσικο! Ποιος θα είναι τελικά ο ρόλος του παρουσιαστή;

Όλη η αλήθεια για το Big Brother και τον Ανδρέα Μικρούτσικο! Ποιος θα είναι τελικά ο ρόλος του παρουσιαστή στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ.

Όπως ανέφερε στο Πρωινό η Αφροδίτη Γραμμέλη υπάρχει περίπτωση να δούμε τον παρουσιαστή στο ριάλιτι.

“Φεύγει ολοκληρωμένη η πρόταση για το Big Brother από τον ΣΚΑΪ για την εταιρεία παραγωγής.

Στην Endemol ξέρουν τον Ανδρέα και λένε ότι δεν πρέπει να είναι η φωνή του Big Brother γιατί είναι γνώριμη, η φωνή πρέπει να είναι άγνωστη για τους παίκτες.

Στον ΣΚΑΪ όμως θέλουν πολύ τον Αντρέα και είναι σε προχωρημένες συζητήσεις και προτείνουν στον Αντρέα να κάνει κάποια guests. Του πρότειναν να κάνει κάποια περάσματα. Αν όλα πάνε καλά με την υγεία του και δεχτεί θα τον δούμε” είπε στην εκπομπή του ΑΝΤ1.

Είχαν ακουστεί επίσης διάφορες συζητήσεις πως παρουσιαστής θα ήταν ο Γιώργος Λιάγκας, με τον ίδιο να απαντά στον αέρα της εκπομπής του.

Big Brother: Δεν θέλουν τον Ανδρέα Μικρούτσικο! Αυτή είναι η κορυφαία παρουσιάστρια που της έκαναν πρόταση!

Αυτή είναι η κορυφαία παρουσιάστρια που της έκαναν πρόταση για παρουσίαση του Big Brother! Είναι έτοιμοι να αλλάξουν σελίδα μιας και δεν θέλουν τον Ανδρέα Μικρούτσικο, από ότι φαίνεται.

Η μεγάλη πρεμιέρα πλησιάζει και οι υπεύθυνοι του καναλιού ψάχνουν το κατάλληλο πρόσωπο για να το παρουσιάσει.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από την εκπομπή “Ευτυχείτε”, η Πόπη Τσαπανίδου φαίνεται πως είναι από τα πιο πιθανά άτομα για την παρουσίαση του ριάλιτι. Αν και η ίδια είχε ανακοινώσει πως θα επιστρέψει σύντομα στην τηλεόραση, μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν όντως έχει πει ναι ή όχι.

big brother παρουσιάστρια