Φωτεινή Ψυχίδου - Δημήτρης Κοργιαλάς: Η κίνηση πριν τον χωρισμό που δεν πήρε χαμπάρι κανείς; Έπεσε το unfollow!

Φωτογραφίες ντοκουμέντο!

Φωτεινή Ψυχίδου - Δημήτρης Κοργιαλάς: Η κίνηση πριν τον χωρισμό που δεν πήρε χαμπάρι κανείς; Έπεσε το unfollow!

Μια κίνηση που κανείς δεν είχε πάρει είδηση στον χωρισμό της Φωτεινής Ψυχίδου με τον Δημήτρη Κοργιαλά! Οι πρώην έχουν κάνει unfollow ο ένας τον άλλον στο Instagram.

Το πρώην ζευγάρι ήταν μαζί για πέντε χρόνια και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Μια κίνηση όμως δεν την είχε προσέξει κανείς.

Η δημοσιογράφος έχει κάνει unfollow τον πρώην σύντροφο της στο Instagram αλλά και ο Δημήτρης Κοργιαλάς την έχει κάνει unfollow.

Ωστόσο το πρώην ζευγάρι στις πρώτες του δηλώσεις μιλάει με τα καλύτερα λόγια ο ένας για τον άλλο. Όπως αποκάλυψε όμως η Φωτεινή Ψυχίδου έκαναν προσπάθειες επανασύνδεσης αλλά δεν τα κατάφεραν.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Ψυχίδου Κοργιαλάς χωρισμός

Ψυχίδου παιδιά

Εντωμεταξύ δείτε και την δημοσιογράφο που μίλησε με τρεμάμενη φωνή στις κάμερες πρώτη φορά μετά τον χωρισμό τους

Δημήτρης Κοργιαλάς: Συγκινεί για τον χωρισμό του με την Ψυχίδου! "Θα προσπαθούσα και δυο και τρεις και δεκαπέντε φορές ξανά"

Συγκινεί ο Δημήτρης Κοργιαλάς στην πρώτη του συνέντευξη μετά τον χωρισμό του με την Ψυχίδου. "Θα προσπαθούσα και δυο και τρεις και δεκαπέντε φορές ξανά".

Το ζευγάρι μετά από πολλά χρόνια κοινής πορείας αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους.

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για πρώτη φορά μετά τον χωρισμό τους στην εκπομπή Happy Day. Ο ίδιος είπε πως ο χωρισμός δεν ήταν δική του επιλογή, ωστόσο όταν βάλει κάτι μια γυναίκα στο μυαλό της δύσκολα το αλλάζεις.

Συγκίνησε μάλιστα όταν ανέφερε πως "θα προσπαθούσε και δυο και τρεις και δεκαπέντε φορές ξανά". Ο Δημήτρης Κοργιαλάς φανερά φορτισμένος αισθηματικά αναφέρθηκε πως συνήθισε να ξυπνάει με τον γιο του και τώρα είναι κάτι που κάποιες μέρες δεν θα μπορεί να το κάνει και πρέπει να συνηθίσει έτσι.

Όπως είπε ο ίδιος είχε προτείνει και γάμο αλλά και σύμφωνο συμβίωσης ωστόσο η πρώην σύντροφος του δεν είχε δεχτεί τίποτα από τα δυο.

Η Φωτεινή Ψυχίδου έχει μια κόρη και από τον γάμο της με τον Μπάμπη Στόκα. Ο τραγουδιστής είπε πως δεν ξεχωρίζει κανένα από τα δυο παιδιά και προτεραιότητα του είναι και τα δυο καθώς τα αγαπάει πολύ.

Δείτε όσα είπε ο ίδιος στην εκπομπή: