Μαρία Μπακοδήμου: Ο γιος της είναι ίδιος στο πρόσωπο με τον Δημήτρη Αργυρόπουλο! Νέες φωτογραφίες στη δημοσιότητα!

Απίστευτη η ομοιότητα!

Μαρία Μπακοδήμου: Ο γιος της είναι ίδιος στο πρόσωπο με τον Δημήτρη Αργυρόπουλο! Νέες φωτογραφίες στη δημοσιότητα!

Νέες και μάλιστα αποκλειστικές φωτογραφίες φέρνει το Youweekly.gr στην δημοσιότητα που απαθανατίζουν τον γιο της Μαρίας Μπακοδήμου μαζί με τον πατέρα του, Δημήτρη Αργυρόπουλο! Το πόσο ίδιοι είναι στο πρόσωπο είναι αδιανόητο!

Μπαμπάς και γιος πριν από λίγες ημέρες βρέθηκαν σε γνωστό εμπορικό κέντρο βορείων προαστίων για να κάνουν τα ψώνια τους και να περάσουν μαζί κάποιες στιγμές!

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr βρέθηκε εκεί και τους απαθανάτισε! Αν παρατηρήσετε καλά στο πρόσωπο έχουν τόσο κοινά χαρακτηριστικά και στο ύψος μάλιστα ο μικρός κοντεύει να φτάσει τον Δημήτρη στο ύψος!

Μαρία Μπακοδήμου

Μαρία Μπακοδήμου Δημήτρης Αργυρόπουλος

Μαρία Μπακοδήμου παιδιά

Ωστόσο, πριν από λίγες ημέρες να υπενθυμίσουμε πως ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr πέτυχε το πρώην αυτό ζευγάρι, δηλαδή τον Δημήτρη Αργυρόπουλο με την παρουσιάστρια του OPEN, Μαρία Μπακοδήμου, να διασκεδάζουν μαζί στα μπουζούκια! Μάλιστα, πόζαραν μπροστά στον φακό μας!

Μαρία Μπακοδήμου - Αργυρόπουλος: Ξανά μαζί για χάρη του γιου τους!

Μπορεί να έχουν χωρίσει όμως ο γιος τους Νικήτας, τους ένωσε ξανά!

Χθες το απόγευμα, η Μαρία Μπακοδήμου και ο Δημήτρης Αργυρόπουλος βρέθηκαν στο πλευρό του Νικήτα, ο οποίος ολοκλήρωσε τη σχολική του χρονιά.

Μαρία και Δημήτρης έχουν αποδείξει με τις δηλώσεις τους, πως η επικοινωνία τους παραμένει πάντα άριστη και ας έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους.

Οι δυο τους βρέθηκαν στην τελετή αποφοίτησης του νεαρού και δημοσίευσαν φωτογραφίες στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram!

Αργυρόπουλος σχέση