Γιώτα Νέγκα: Απίστευτη αποκάλυψη! Το κανονικό της επίθετο δεν είναι αυτό αλλά...

Όσα είπε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου!

Γιώτα Νέγκα: Απίστευτη αποκάλυψη! Το κανονικό της επίθετο δεν είναι αυτό αλλά...

Η Γιώτα Νέγκα έκανε μια απίστευτη αποκάλυψη στο the 2night Show καθώς είπε πως το κανονικό της επίθετο δεν είναι αυτό αλλά κάποιο άλλο.

Η τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή το βράδυ της Πέμπτης και προχώρησε σε μια αποκάλυψη που ίσως λίγοι γνώριζαν για εκείνη.

«Το Νέγκα δεν είναι το πραγματικό μου επίθετο. Το όνομα Νέγκα είναι καλλιτεχνικό μου τώρα, αλλά είναι το όνομα του πρώην συζύγου μου. Μου έχουν κάνει τρελές πλάκες με το Νέγκα και Mega, “όλοι Νέγκα”, “Νεγκαlicious” και διάφορα τέτοια.

Το πραγματικό μου ονοματεπώνυμο είναι Παναγιώτα Τσεγρένη, απλά το Νέγκα το βρήκα πιο εύηχο», είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Για τα παιδικά της όνειρα που κατάφερε να πραγματοποιήσει, η Γιώτα Νέγκα δήλωσε: "Σκεφτόμουν το τι ονειρευόμουν από παιδί και διαπίστωσα ότι έχω συναντήσει ανθρώπους που πάντα ποθούσα, ανθρώπους σαν τον Σταμάτη Κραουνάκη, σαν τον Χρήστο Νικολόπουλο, που αγάπησα τόσο πολύ τα τραγούδια τους. Συνάντησα αγαπημένους μου τραγουδιστές, τον Πασχάλη Τερζή, τον Γιώργο Νταλάρα, τη Χαρούλα Αλεξίου, τη Δήμητρα Γαλάνη. Δουλέψαμε μαζί, τραγουδήσαμε μαζί και αυτό είναι ένα παιδικό όνειρο που πραγματοποιήθηκε".

Δείτε το βίντεο:

Εντωμεταξύ δείτε και όταν η τραγουδίστρια ήταν καλεσμένη στην εκπομπή "Στην υγειά μας ρε παιδιά" του Σπύρου Παπαδόπουλου.

Γιώτα Νέγκα: H τραγουδίστρια αποκαλύπτει το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει!

Πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια σε συνέντευξη που παραχώρησε σόκαρε με την αποκάλυψη που έκανε για πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει!

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή του Alpha Tv, «Happy Day», για όλους και για όλα.

Γιώτα Νέγκα όνομα

Η Γιώτα Νέγκα είπε χερακτηριστικά:

«Ο πατέρας μου είχε απωθημένο με το τραγούδι, η μητέρα μου φοβόταν μη μπλέξω. Από κακές συνθήκες ήχου αναγκαζόμουν να φωνάζω κι έτσι έβγαλα δύο παχύνσεις στις χορδές. Κάνω τρία χρόνια ψυχοθεραπεία, είναι ένα εσωτερικό σπα. Έχω δουλέψει σε μπουζούκια εκτός Αθηνών από οικονομική ανάγκη. Συνθέτης όταν διαπίστωσε πόσο καιρό τραγουδάω και δεν με γνωρίζει απεφάνθη ότι έχω άστρο».