Παντρεύεται κορυφαία τραγουδίστρια; To βίντεο που «πρόδωσε» το δαχτυλίδι αρραβώνων!

Τι συμβαίνει και δεν το λέει;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Παντρεύεται κορυφαία τραγουδίστρια; To βίντεο που «πρόδωσε» το δαχτυλίδι αρραβώνων!

Μήπως κορυφαία τραγουδίστρια παντρεύεται και δεν το αποκαλύπτει; Το βίντεο που ήρθε στην δημοσιότητα «πρόδωσε» το δαχτυλίδι αρραβώνων της.

Η Taylor Swift που έχει δει μεγάλη επιτυχία και θεωρείται κορυφαία του είδους της, έκανε πρεμιέρα με το ντοκιμαντέρ της στο Netflix.

Στο ντοκιμαντέρ με τίτλο «Miss Americana», οι θαυμαστές της μπορούν να μάθουν άγνωστες πτυχές από τη ζωή και την καριέρα της που μέχρι σήμερα δεν είχε εκμυστηρευτεί σε κανέναν.

Αυτό που τράβηξε την προσοχή ωστόσο, είναι πως σε μια σκηνή η Taylor Swift φαίνεται να φοράει ένα τεράστιο δαχτυλίδι και φούντωσε τις φήμες που την θέλουν να έχει αρραβωνιαστεί με το σύντροφο της, Joe Alwyn.

Taylor Swift γάμος

Ενώ η Taylor φαίνεται πως παντρεύεται, άλλη κορυφαία τραγουδίστρια χώρισε...

Είναι γεγονός: Παντρεύτηκε γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια! Το εντυπωσιακό της νυφικό με το ιλιγγιώδες ντεκολτέ!

Είναι πλέον γεγονός για τη γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια η οποία παντρεύτηκε! Το νυφικό της είχε ιλιγγιώδες ντεκολτέ και ήταν εντυπωσιακό!

Η ίδια και ο σύντροφός της πλέουν σε πελάγη ευτυχίας!

Ο λόγος για την Κρυσταλλία και τον Δημήτρη Πλατανιά, οι οποίοι παντρεύτηκαν στην Αίγινα!

Το ζευγάρι ήταν τρισευτυχισμένο, όπως φαίνεται και στο βίντεο που ανέβηκε στα social media!

Γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια παντρεύεται και ξεκίνησε μόνη τις ετοιμασίες του γάμου!

Μάλιστα η τραγουδίστρια έφτασε με άμαξα στην εκκλησία! Όσο για το νυφικό της; Το ιλιγγιώδες ντεκολτέ έκλεψε την παράσταση!

Να ζήσουν!

Γάμος «βόμβα» μόλις... έσκασε στην ελληνική showbiz, αφού γνωστή παρουσιάστρια ντύνεται νυφούλα!

Μάλιστα, το μονόπετρο της είναι υπερπαραγωγή! Η ίδια, ετοιμάζεται να παντρευτεί τον αγαπημένο της, με την είδηση να ξαφνιάζει ευχάριστα μιας και κανείς από τους δυο τους δεν είχε δώσει αφορμές για σχόλια όσον αφορά στην προσωπική τους ζωή.

Ο λόγος για την Μάρτζυ Λαζάρου, η οποία είναι ζευγάρι με τον Τάσο Παπαπέτρου, διεθνή διαιτητή που είδαμε και σε αγώνες της Superleague! Να σας θυμίσουμε και αυτό: Παντρεύτηκε γνωστή ηθοποιός! Ο γάμος ήταν παραμυθένιος...

Η κούκλα Μάρτζυ, δημοσίευσε στον «Ελεύθερο Τύπο» όπου και εργάζεται, την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου την αναγγελία γάμου της! Εμείς να της ευχηθούμε, ότι καλύτερο!