Νίκος Αλιάγας: Δεν φαντάζεστε πόσο πωλήθηκε μια φωτογραφία της κόρης και της μητέρας του για καλό σκοπό!

Θα πάθετε πλάκα!

Νίκος Αλιάγας: Δεν φαντάζεστε πόσο πωλήθηκε μια φωτογραφία της κόρης και της μητέρας του για καλό σκοπό!

Ο Νίκος Αλιάγας πώλησε μια φωτογραφία της κόρης και της μητέρας του για καλό σκοπό και δεν φαντάζεστε σε τι ποσό πωλήθηκε.

Ο παρουσιαστής είναι γνωστό πως έχει μεγάλη αδυναμία στην φωτογραφία και ανεβάζει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram καθημερινά στιγμιότυπα από τις φωτογραφίες που τραβάει.

Αυτή την φορά τράβηξε μια από τις πιο τρυφερές φωτογραφίες. Το χέρι της κόρης του Αγκάθας που κρατάει εκείνο της γιαγιάς της Χαρούλας.

Η φωτογραφία, με τον τίτλο «Ιερή Φωτιά» διατέθηκε προς πώληση και κατάφερε από δωρεά να μαζέψει 10.000 ευρώ τα οποία και δόθηκαν για την έρευνα του παιδικού καρκίνου που οργανώνεται από το Ινστιτούτο Gustave Roussy.

«Οι σκέψεις μας στα άρρωστα παιδιά και στις οικογένειές τους» έγραψε ο γνωστός παρουσιαστής στα social media.

Νίκος Αλιάγας παιδιά

Δείτε εντωμεταξύ και τον χωρισμό βόμβα για την οικογένεια Αλιάγα!

Νίκος Αλιάγας: Κλείνει το μεγάλο κεφάλαιο της ζωής του!

Κλείνει το μεγάλο κεφάλαιο της ζωής του ο Νίκος Αλιγάς, και η είδηση έσκασε μόλις τώρα!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Νίκος Αλιάγας ετοιμάζεται να αποχωρήσει από το τιμόνι της πρωινής ζώνης του ραδιοφωνικού δικτύου «Εurope 1».

Αν και το γαλλικό ραδιοφωνικό δίκτυο έσπευσε να διαψεύσει τις φήμες, η γαλλική εφημερίδα «Le Parisien» επισημαίνει ότι ο Αλιάγας θα είναι παρελθόν σε λίγες ημέρες από την ενημερωτική πρωινή ζώνη του σταθμού.


Υπενθυμίζεται ότι, το ραδιοφωνικό δίκτυο Europe 1 ήθελε να ενισχύσει τα ποσοστά ακροαματικότητας όταν επιστράτευσε τον Νίκο Αλιάγα.

Σήμερα, ο Έλληνας σταρ της γαλλικής τηλεόρασης θα έχει ραντεβού με το μεγάλο αφεντικό του σταθμού, Αρνό Λαγκαρντέρ. Οι δύο άνδρες θα συζητήσουν για το θέμα της αποχώρησής του από την πρωινή ζώνη του «Europe 1» και θα αποφασίσουν για το μέλλον του στο σταθμό.


Όπως επισημαίνει η γαλλική εφημερίδα Le Parisien επικαλούμενη πηγές, o Νίκος Αλιάγας έχει κάνει την επιλογή του να αποχωρήσει από την πρωινή εκπομπή την οποία ανέλαβε τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Ο Μπατιέ Μπελιάρ δημοσιογράφος του δικτύου RMC, θα είναι πιθανότατα ο αντικαταστάτης του βασιλιά της ψυχαγωγίας του καναλιού TF1.

Νίκος Αλιάγας: Ραγίζει καρδιές! Ο θάνατος που τον τσάκισε...

Ραγίζει καρδιές ο Νίκος Αλιάγας με το μήνυμα του για τον θάνατό που τον τσάκισε...

Πριν από δυο χρόνια έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του.

Σαν σήμερα, στις 9 Μαΐου του 2017, ο Ανδρέας Αλιάγας, ο πατέρας του γνωστού παρουσιαστή, άφησε την τελευταία του πνοή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, όπου νοσηλευόταν μετά από σοβαρά προβλήματα υγείας.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έγραψε:

«Deux ans déjà Papa. Rien ne te remplace, rien ne t’efface. Toujours à ta place, comme l’ombre du chêne. Fort, silencieux, digne et mec. La boussole et le chemin en nous. Soit en paix Andréas. 2 χρόνια σήμερα χωρίς εσένα πατέρα, πάντα μέσα μας σαν πνοή, σκιά και φλόγα. Αθάνατος και αμετανόητος Σταμνιώτης. Κοψαλής. Andréas Aliagas 21.05.1938-9.05.2017».

undefined