Ανδρέας Γεωργίου: Λιώσαμε! Έκανε on air ερωτική εξομολόγηση στη σύντροφο του!

Στην εκπομπή Καλό μεσημεράκι!

Ανδρέας Γεωργίου: Λιώσαμε! Έκανε on air ερωτική εξομολόγηση στη σύντροφο του!

Λιώσαμε με τον Ανδρέα Γεωργίου στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά "Καλό Μεσημεράκι". Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Open και μίλησε πρώτη φορά για την σχέση του, ενώ έκανε or air εξομολόγηση στην σύντροφο του.

Ο ηθοποιός που βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Open, είπε στην ερώτηση του παρουσιαστή: «Θα το πω μία, και μια που το είπα και μία που τελείωσε. Είναι ο άνθρωπός μου! Eίμαι πολύ ερωτευμένος. Είναι το πιο καλό παιδί του κόσμου, κι επειδή μας βλέπει κιόλας θα της στείλω ένα φιλάκι».

Μάλιστα παραδέχθηκε στον Νίκο Μουτσινά πως θέλει να κάνει οικογένεια και παιδιά και ότι είναι 37 χρονών αλλά το φαντάζεται πιο μετά.

Δείτε το βίντεο από το Καλό Μεσημεράκι:

Δείτε εντωμεταξύ και το σαλόνι του σπιτιού του που είναι εντυπωσιακό

Ανδρέας Γεωργίου: Είχε συνέχεια στην αγκαλιά του τη σύντροφο του! Δεν σταματούσαν τα φιλιά...

Συνέχεια στην αγκαλιά του είχε την σύντροφο του ο Ανδρέας Γεωργίου σε δημόσια έξοδο τους. Δεν σταματούσαν τα φιλιά και δεν έδωσαν σημασία στα αδιάκριτα βλέμματα.

Ο ηθοποιός - σκηνοθέτης και περιζήτητος εργένης έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση του με την πρώην του, Σιμώνη Χριστοδούλου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr υποδέχτηκαν αγκαλιά το 2020 και φαίνεται πως είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

Η είδηση αυτή τελικά επιβεβαιώνεται με τις φωτογραφίες που βγήκαν από έξοδο τους στο Fantasia όπου ήταν συνέχεια αγκαλιά. Μάλιστα, δεν σταμάτησαν τα φιλιά, μη δίνοντας σημασία σε αδιάκριτα βλέμματα.

Ανδρέας Γεωργίου σύντροφος

Fantasia live

Ζευγάρι showbiz

Καυτά φιλιά για ζευγάρι

Ανδρέας Γεωργίου: Αυτή είναι η σχέση του που δεν μάθαμε ποτέ! Την κρατούσε κρυφή...

Αυτή είναι η σχέση του Ανδρέα Γεωργίου που δεν μάθαμε ποτέ Την κρατούσε κρυφή ο ηθοποιός και το αποκάλυψε για πρώτη φορά.

Στο Down Town Κύπρου και τον Αλέξανδρο Πρίφτη παραχώρησε συνέντευξη και αναφέρθηκε στα προσωπικά του.

«Δεν μου αρέσει να εκθέτω την προσωπική μου ζωή και να μιλάω για αυτήν, όχι επειδή έχω πρόβλημα, αλλά για να μην επηρεαστεί το άλλο πρόσωπο. Υπήρξε σχέση στη ζωή μου που δεν μάθατε ποτέ. Κατάφερα να την κρατήσω μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ας πούμε ότι ήμασταν κλεισμένοι στο σπίτι! Όταν μιλάω για τις σχέσεις μου, νιώθω ότι μπαίνει κάποιος τρίτος. Προτιμώ να είναι κάτι δικό μου», είπε αρχικά ο Αντρέας Γεωργίου.