My Style Rocks Gala: Πανικός στο πλατό με την Κιάρα Μαρκέζη! Μεγάλη ένταση με τους κριτές και τις συμπαίκτριες της!

Την "άδειασε" η Έλενα Χριστοπούλου!

My Style Rocks Gala: Πανικός στο πλατό με την Κιάρα Μαρκέζη! Μεγάλη ένταση με τους κριτές και τις συμπαίκτριες της!

Κανονικός πανικός έγινε στο πλατό του My Style Rocks με την εμφάνιση που έκανε η Κιάρα Μαρκέζη! Μεγάλη ένταση υπήρξε τόσο με τους κριτές όσο και με τις συμπαίκτριές της!

Πολύς λόγος έχει γίνει τον τελευταίο καιρό σχετικά με το αν η Κιάρα Μαρκέζη έχει στιλίστα, με την ίδια να τσακώνεται αρκετές φορές με τον Στέλιο Κουδουνάρη.

Σήμερα λοιπόν το look της έφερε και πάλι αντιδράσεις, με τη Ζάνα να είναι αυτή που απάντησε και είπε ότι όλα όσα έγιναν το απόγευμα ανάμεσα στην Κιάρα και τον Στέλιο Κουδουνάρη την επηρέασαν και ελπίζει να μην είναι αλήθεια. Ωστόσο όπως υποστήριξε αν όντως η Κιάρα έφτιαχνε τα looks και τα κόνσεπτ της θα είχε απαντήσεις!

Στην ίδια γραμμή ήταν και το σχόλιο της Κορίνας Αδραμιτίδου.

Έλενα Χριστοπούλου Κιάρα Μαρκέζη

Στη συνέχεια το λόγο πήρε η Έλενα Χριστοπούλου, η οποία ρώτησε τη Ζάνα το λόγο για τον οποίο έβαλε ψηλό βαθμό στην Κιάρα ενώ αμέσως μετά, ο Στέλιος Κουδουνάρης συνέχισε την κόντρα του με την Κιάρα, ζητώντας της να αλλάξει την πορεία της.

Η Κιάρα με τη σειρά της θύμωσε πολύ και είπε ότι ο μόνος τρόπος να μην την κατηγορούν ότι έχει στιλίστα, είναι να εμφανιστεί με ένα απλό τοπάκι και τζιν.

Στέλιος Κουδουνάρης my style rocks

My Style Rocks Gala: Αδιανόητο! Αντί για νυφικό φόρεσε... πάπλωμα! Έξαλλος ο Στέλιος Κουδουνάρης!

Το αδιανόητο συνέβη και στο σημερινό Gala του My Style Rocks, μιας και μία από τις παίκτριες αντί να φορέσει νυφικό σύμφωνα με το κόνσεπτ, επέλεξε να φορέσει το πάπλωμα της! Το αστείο της δεν άρεσε στους κριτές ενώ ο Στέλιος Κουδουνάρης έγινε πραγματικά έξαλλος!

Το θέμα του αποψινού Gala είναι ο γάμος και έτσι οι παίκτριες πρέπει να προσαρμόσουν τα κόνσεπτ τους σε αυτή την ιδέα.

Η Κορίνα Αδραμιτίδου ωστόσο δήλωσε πως δεν της αρέσει το κόσνεπτ και έτσι αποφάσισε να το προσαρμόσει στα μέτρα της, επιλέγοντας να βάλει ένα λευκό φουστάνι, ένα λευκό πάπλωμα για πανωφόρι και γυαλιά του σκι στο κεφάλι για στέμμα.

Όπως εξήγησε συμμετείχε σε μία επίδειξη μόδας η οποία θα γινόταν σε χιονοδρομικό κέντρο, ωστόσο ο Λάκης Γαβαλάς και ο Στέλιος Κουδουνάρης δεν βρήκαν και τόσο εύστοχη την ιδέα της, με τον δεύτερο να της λέει: «Τι πάει να πει δεν μου αρέσει ο γάμος; Κι εγώ δεν είμαι και τόσο υπέρ, αλλά αυτό είναι το κόνσεπτ. Εμένα δεν μου αρέσουν τα παπλώματα οπότε 1».

Ο Στέλιος Κουδουνάρης είχε και μία μεγάλη αντιπαράθεση στο μεσημεριανό επεισόδιο με την Κιάρα Μαρκέζη!

Κορίνα Αδραμιτίδου my style rocks