My Style Rocks Gala: Αυτή η παίκτρια αποχωρεί οριστικά από το παιχνίδι!

Ύστερα από απόφαση των κριτών!

My Style Rocks Gala: Αυτή η παίκτρια αποχωρεί οριστικά από το παιχνίδι!

Στο σημερινό Gala του My Style Rocks, αυτή ήταν η παίκτρια που αποχώρησε οριστικά από το παιχνίδι μετά από απόφαση των τριών κριτών.

Οι τρεις παίκτριες που βρέθηκαν με τη χειρότερη βαθμολογία ήταν η Ευρυδίκη, η Γεωργία και η Κυριακή. Τα κορίτσια, σχεδόν ομόφωνα επέλεξαν την Ευρυδίκη να παραμείνει στο παιχνίδι, αφού όπως είπαν οι περισσότερες, το My Style Rocks δε θα ήταν ίδιο χωρίς αυτή.

Στη συνέχεια, Γεωργία και Κυριακή αναμετρήθηκαν για το ποια θα παραμείνει στο παιχνίδι με τους κριτές να δείχνουν την πόρτα της εξόδου στην Κυριακή.

Ωστόσο εμείς σας είχαμε ενημερώσει σχετικά με την παίκτρια που θα αποχωρούσε από το σημερινό Gala!

My Style Rocks Gala: Πανικός στο πλατό με την Κιάρα Μαρκέζη! Μεγάλη ένταση με τους κριτές και τις συμπαίκτριες της!

Κανονικός πανικός έγινε στο πλατό του My Style Rocks με την εμφάνιση που έκανε η Κιάρα Μαρκέζη! Μεγάλη ένταση υπήρξε τόσο με τους κριτές όσο και με τις συμπαίκτριές της!

Πολύς λόγος έχει γίνει τον τελευταίο καιρό σχετικά με το αν η Κιάρα Μαρκέζη έχει στιλίστα, με την ίδια να τσακώνεται αρκετές φορές με τον Στέλιο Κουδουνάρη.

Σήμερα λοιπόν το look της έφερε και πάλι αντιδράσεις, με τη Ζάνα να είναι αυτή που απάντησε και είπε ότι όλα όσα έγιναν το απόγευμα ανάμεσα στην Κιάρα και τον Στέλιο Κουδουνάρη την επηρέασαν και ελπίζει να μην είναι αλήθεια. Ωστόσο όπως υποστήριξε αν όντως η Κιάρα έφτιαχνε τα looks και τα κόνσεπτ της θα είχε απαντήσεις!

Στην ίδια γραμμή ήταν και το σχόλιο της Κορίνας Αδραμιτίδου.

Έλενα Χριστοπούλου Κιάρα Μαρκέζη

Στη συνέχεια το λόγο πήρε η Έλενα Χριστοπούλου, η οποία ρώτησε τη Ζάνα το λόγο για τον οποίο έβαλε ψηλό βαθμό στην Κιάρα ενώ αμέσως μετά, ο Στέλιος Κουδουνάρης συνέχισε την κόντρα του με την Κιάρα, ζητώντας της να αλλάξει την πορεία της.

Η Κιάρα με τη σειρά της θύμωσε πολύ και είπε ότι ο μόνος τρόπος να μην την κατηγορούν ότι έχει στιλίστα, είναι να εμφανιστεί με ένα απλό τοπάκι και τζιν.

Στέλιος Κουδουνάρης my style rocks