Ελευθερία Καρναβά: Βγήκε από το GNTM και άλλαξε τελείως τα μαλλιά της! Αυτό είναι το νέο της look!

Της πάει πολύ!

Ελευθερία Καρναβά: Βγήκε από το GNTM και άλλαξε τελείως τα μαλλιά της! Αυτό είναι το νέο της look!

Λίγο καιρό αφότου βγήκε από το GNTM, η Ελευθερία Καρναβά το πήρε απόφαση και άλλαξε τελείως τα μαλλιά της! Αυτό είναι το νέο της look που της πάει πραγματικά πολύ!

Το γνωστό μοντέλο είναι ιδιαίτερα δραστήριο στα social media, ήδη από την πρώτη μέρα που αποχώρησε από το ριάλιτι του Star.

Έτσι, σήμερα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους το νέο της look το οποίο της πάει πολύ!

Δείτε τη και θα συμφωνήσετε σίγουρα!

Στο μεταξύ την είδατε στη δημόσια εμφάνιση που έκανε και σνόμπαρε όλους τους φωτογράφους;

Ελευθερία Καρναβά μαλλιά

Ελευθερία Καρναβά: Ποια είναι η επόμενη κίνησή της μετά το GNTM; Ο ρόλος στον οποίο δεν την περιμέναμε!

Η Ελευθερίας Καρναβά σε ρόλο που δεν την περιμέναμε! Ποια είναι η επόμενη κίνησή της μετά το GNTM και τι ανακάλυψε για τα επαγγελματικά της σχέδια;

Σύμφωνα με βίντεο που της εκπομπής “Στη φωλιά των Κου Κου”, η ίδια θα βρεθεί σε εντελώς νέο κόνσεπτ!

Και αυτό γιατί, θα πρωταγωνιστήσει στο καινούριο βίντεοκλιπ της Κόνι Μεταξά. Η αποκάλυψη έγινε μέσω instastory του χορογράφου Τάσου Ξιάρχου, τον οποίο και η Ελευθερία Καρναβά γνώρισε στο σπίτι του GNTM.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή. Η ίδια να υπενθυμίσουμε πως περνάει πολύ καλά μετά την εμφάνισή της στο ριάλιτι, και πρόσφατα μάλιστα αποκάλυψε τα πάντα για τον σύντροφό της.

GNTM: Η Ελευθερία αποκαλύπτει τι ήταν αυτό που ήθελαν όλα τα κορίτσια να μάθουν απεγνωσμένα! "Είχαν μεγάλη περιέργεια για..."

Η Ελευθερία αποκαλύπτει τι ήταν αυτό που ήθελαν όλα τα κορίτσια από το σπίτι του GNTM να μάθουν απεγνωσμένα! "Είχαν μεγάλη περιέργεια για..."

Τι ήταν αυτό που τους κίνησε την περιέργεια;

Η ίδια βρέθηκε για ακόμη μια φορά καλεσμένη στο πλατό των "ΚουΚου" και την Κατερίνα Καραβάτου, έπειτα από την δεύτερη αποχώρησή της από το ριάλιτι.

Όπως αποκάλυψε η ίδια, υπήρξε μεγάλη αγωνία από τα κορίτσια για τα likes και τους followers που είχαν αποκτήσει σε όλα τα social media. Πιο συγκεκριμένα η Ελευθερία είπε, «Όταν επέστρεψα θυμάμαι ότι με ρώτησαν για τους ακόλουθους στο Instagram. Όλες με είχαν ρωτήσει. Είχαν περιέργεια. Είχαν να δουν τους λογαριασμούς τους πολύ καιρό. Δε θυμάμαι άλλη ερώτηση. Για τους followers με ρώτησαν σίγουρα».

Ωστόσο, η ίδια έχει μιλήσει και για άλλα περιστατικά μέσα στα οποία και φρόντισε να "αδειάσει" την Κάτια και τις υπόλοιπες "FF" για το bullying που της έκαναν και την στάση τους απέναντι στα κορίτσια.