Best Friend's Fear: Η Νάνσυ Παραδεισανού ξέσπασε σε κλάματα και χαστούκισε τον Πούμπουρα! Τι συνέβη;

Χαμός!

Best Friend's Fear: Η Νάνσυ Παραδεισανού ξέσπασε σε κλάματα και χαστούκισε τον Πούμπουρα! Τι συνέβη;

Χαμός έγινε στο χθεσινό Best Friend's Fear καθώς η Νάνσυ Παραδεισανού κατά την διάρκεια της φάρσας ξέσπασε σε κλάματα και χαστούκισε τον Πούμπουρα! Τι συνέβη όμως και η γνωστή δημοσιογράφος ξέσπασε στον παρουσιαστή;

Η Νάνσυ μαζί με την Άννα Ζηρδέλη πήγαν σε ένα ινστιτούτο για δοκιμάσουν την απόλυτη μέθοδο σύσφιξης και συγκεκριμένα το ιαματικό νερό από τα ηφαιστειακά πετρώματα της Κίνας, το οποίο είναι το κύριο συστατικό όμως δεν λειτούργησε ευεργετικά για την Άννα, που έβγαλε εξανθήματα σε όλο της το σώμα.

Η δημοσιογράφος έφτασε στα όρια της και εκνευρίστηκε με τον γιατρό λέγοντας του «Θα σκάσεις;», με εκείνον να απαντά «θα σκάσω κι εγώ, σκάστε κι εσείς» και εκείνη απάντησε ξανά «Ρε άντε γαμ… ρε μαλ… που θα μου πεις εμένα να σκάσω».

Εκεί μπήκε ο Σάββας Πούμπουρας στο δωμάτιο με την Νάνσυ Παραδεισανού να τον χαστουκίζει και να πέφτει πάνω του κλαίγοντας.

Θυμηθείτε επίσης την επική φάρσα, που προκάλεσε "ταραχή" στην Βίκυ Σταυροπούλου τις προηγούμενες εβδομάδες!

Best Friend’s Fear: Καταστράφηκε η φάρσα τους! Ποιος κατάφερε να τους καταλάβει;

Δεν είχε και πολύ καλή κατάληξη η φάρσα στο Best Friend's Fear καθώς το υποψήφιο "θύμα" κατάφερε να τους καταλάβει και έτσι καταστράφηκε. Ο λόγος για τον ηθοποιό Ηλία Μουλά που "ξεσκέπασε" την φάρσα τους και δεν τον τρόμαξαν.

Ο Ηλίας Μουλάς και ο Στέφανος Μουαγκιέέφτασαν σε μια φαρμακαποθήκη για να παραλάβουν κάποια φάρμακα ωστόσο λόγο κάποιας κακής συνεννόησής τους με τη γραμματέα της εταιρείας, οδηγήθηκαν στο λάθος δωμάτιο, όπου μολύνθηκαν από ραδιενέργεια σύμφωνα με την φάρσα.

Οι ίδιοι έπρεπε να πάνε σε άλλο δωμάτιο, προκειμένου να τους απολυμάνουν. Ο Ηλίας Μουλάς αντέδρασε και δεν τους ακολουθούσε, με αποτέλεσμα ο Σάββας Πούμπουρας να βάλει την ειδική στολή και τη μάσκα και να πάει στο εκεί για να το σώσει.

Ο ηθοποιός όμως βρήκε την κρυφή φάρσα και άρχισε να παίζει κι αυτός λέγοντας στο τέλος «σας έπιασα, όμως, να το ξέρεις. Σας έπιασα».

Best Friend's Fear: "Πανικός" για την Έλλη Κοκκίνου! Η στιγμή που της επιτέθηκαν και έγινε viral!

"Πανικός" προκλήθηκε στο τρέιλερ της Έλλη Κοκκίνου στο χθεσινό επεισόδιο του Best Friend's Fear! Η στιγμή που της επιτέθηκαν με τσεκούρια έγινε viral και έκανε τους πάντες να "λιώσουν" στο γέλιο!

Η γνωστή τραγουδίστρια οδηγήθηκε από τους συνεργάτες της για τις ανάγκες μιας φωτογράφησης στη λίμνη Μπελέτσι!

Ωστόσο, υπάρχουν και κάποια πλάσματα που κατοικούν σε αυτήν την περιοχή και ακούγονται διάφορα για τα οποία η Έλλη Κοκκίνου είχε ενημερωθεί. Ξαφνικά άρχισαν να ακούγονται ουρλιαχτά. Όταν το συνεργείο επέστρεψε στο τροχόσπιτο τα πάντα ήταν γεμάτα αίματα ενώ έλειπαν και τα πράγματα τους, με αποτέλεσμα εκείνη να αρχίσει σιγά σιγά να φρικάρει.

Δείτε την επική φάρσα στο παρακάτω βίντεο.