MasterChef: Απίστευτη καταγγελία! Τον έκοψαν στις οντισιόν και έδωσε στεγνά τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους! Τι αποκάλυψε;

Δεν φαντάζεστε τι έκαναν!

MasterChef: Απίστευτη καταγγελία! Τον έκοψαν στις οντισιόν και έδωσε στεγνά τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους! Τι αποκάλυψε;

Απίστευτη καταγγελία έκανε διαγωνιζόμενος που έκοψαν από τις οντισιόν στο MasterChef και αποφάσισε να δώσει στεγνά και τους υπόλοιπους που πήραν μέρος σε αυτές. Τι λεπτομέρεια αποκάλυψε για τους άλλους διαγωνιζόμενους;

Ο λόγος για τον Παναγιώτη Καζαντζίδη που βρέθηκε στο Έλα Χαμογέλα και μίλησε για την συμμετοχή του στο ριάλιτι του Star.

«Εγώ ήμουν από τους λίγους που κάθισα κι έπλυνα τα κρεμμύδια και όλα μου τα υλικά. Δεν είδα κανέναν να πάει να πλύνει τα υλικά», είπε και τόνισε στην εκπομπή του Open πως αδικήθηκε.

«Με έκοψαν άδικα. Ήταν πολλά άτομα, σίγουρα κάποιοι αδικήθηκαν. Είπαν ότι είναι ντεμοντέ και μετά πρωτότυπο, αυτό δεν το έδειξαν».

Μεταξύ άλλων ανέφερε πως έχει πάρει μέρος και σε άλλα τηλεπαιχνίδια όπως στον «Αδύναμο κρίκο» αλλά και στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου».

Στο μεταξύ, ο Σωτήρης Κοντιζάς αποκάλυψε επίσης on camera πως σε λίγο καιρό βαφτίζει τον γιο του!

MasterChef: Παίκτρια έδωσε στους κριτές να φάνε... κόλλυβα! Έμειναν «κάγκελο» και οι τρεις!

Παίκτρια στο MasterChef έδωσε στους κριτές να φάνε... κόλλυβα και έμειναν «κάγκελο» και οι τρεις όταν τους το ανακοίνωσε.

Στο αποψινό επεισόδιο είδαμε την πρώτη οντισιόν στη Θεσσαλονίκη και η πρώτη παίκτρια που συνάντησες τους σεφ έκανε την έκπληξη.

«Θα μαγειρέψω μαύρο χοίρο με αλμυρά κόλλυβα και καραμελωμένα μήνα», τους είπε με τον Πάνο Ιωαννίδη να μην πιστεύει στα αφτιά του.

Μάλιστα, οι τρεις κριτές την τρόλαραν, Βέβαια, της βγήκε σε καλό αφού τελικά πήρε την ποδιά.

Master Chef: Η παίκτρια που συγκλόνισε τους κριτές με την ιστορία της! Τρομερή εξομολόγηση από τον Σωτήρη Κοντιζά!

Στο σημερινό επεισόδιο του Master Chef, είδαμε την παίκτρια που συγκλόνισε και τους τρεις κριτές με την ιστορία της, ενώ έκανε και τον Σωτήρη Κοντιζά να κάνει on camera μία τρομερή εξομολόγηση σχετικά με τα πρώτα βήματά του στην μαγειρική!

Η τελευταία παίκτρια που είδαμε στις οντισιόν εξήγησε πως στα 14 της έφυγε από το σπίτι της και πήγε να σπουδάσει κομμωτική ενώ παράλληλα έκανε τρεις δουλειές.

Έχοντας πλέον μετακομίσει στην Γερμανία και με μία καλή δουλειά στην πλάτη της, αποφάσισε να τα αφήσει όλα πίσω και να ασχοληθεί με την αγάπη της, την μαγειρική.

Με αφορμή τα λόγια της, ο Σωτήρης Κοντιζάς μίλησε για την δική του εμπειρία, εξηγώντας πως δεν έχει σπουδάσει μαγειρική και πως στην αρχή εργαζόταν σε μία τράπεζα. Στη συνέχεια αποφάσισε να παρατήσει αυτή τη δουλειά του προκειμένου να κυνηγήσει το όνειρό του.