Κόμπι Μπράιαντ: Η νέα σπαρακτική ανάρτηση της συζύγου του! Έβαλε την φανέλα του και της Τζιάνα σε...

Ραγίζει καρδιές!

Κόμπι Μπράιαντ: Η νέα σπαρακτική ανάρτηση της συζύγου του! Έβαλε την φανέλα του και της Τζιάνα σε...

Σπαρακτική είναι η νέα ανάρτηση της Βανέσα Μπραίαντ για τον σύζυγο της Κόμπι Μπράιαντ! Η ίδια έβαλε την φανέλα του ίδιου και της κόρης της Τζιάνα στο Instagram με αφορμή το αφιέρωμα των Lakers.

Η Βανέσα ανέβασε μια φωτογραφία από το γήπεδο, όπου ήταν κατάμεστο με φανέλες με το νούμερο 24 που ήταν αυτό που σημάδεψε την καριέρα του σταρ του NBA.

Στο κέντρο σε μια καρέκλα η φανέλα των Lakers του Κόμπι Μπράιαντ με το 24 και δίπλα η μαύρη φανέλα της μικρής Τζιάνα, της 13χρονης κόρης τουπου επίσης χάθηκε στο τραγικό δυστύχημα με το ελικόπτερο.

Η Βανέσα Μπράιαντ πόσταρε τη φωτό στο λογαριασμό της στο Instagram γράφοντας: «Δεν υπάρχει #24 χωρίς #2».

Βανέσα Μπράιαντ: Έκανε την πρώτη της ανάρτηση μετά τον θάνατο του Κόμπι! Το μήνυμα της ραγίζει καρδιές!

Η Βανέσα Μπράιαντ έκανε την πρώτη της ανάρτηση μετά τον θάνατο του Κόμπι στο Instagram! Το μήνυμα της κυριολεκτικά ραγίζει καρδιές.

Η σύζυγος του θρύλου του NBA λίγες μέρες μετά το τραγικό δυστύχημα έστειλε το δικό της μήνυμα. Η ίδια θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο για την στήριξη και την αγάπη στον σύζυγο της και την κόρη τους Τζιάνα.

Αναλυτικά η ανάρτηση της:

«Τα κορίτσια μου και εγώ θέλουμε μα ευχαριστήσουμε τα εκατομμύρια των ανθρώπων που μας έδειξαν στήριξη και αγάπη σε αυτή την τραγική στιγμή. Σας ευχαριστούμε για τις προσευχές σας. Σίγουρα τις χρειαζόμαστε. Είμαστε συνεντριμένες από την ξαφνική απώλεια του λατρεμένου μου σύζυγου, Κόμπι - έναν απίστευτο πατέρα για τα παιδιά μας και της πανέμορφης και γλυκιάς κόρης μου Τζιάνα - μία αξιαγάπητη, πανέξυπνη και όμορφη κόρη και απίστευτη αδελφή για τη Ναταλία, τη Μπιάνκα και την Κάπρι.

Είμαστε ακόμα συντετριμμένες για τις οικογένειες που έχασαν τους αγαπημένους τους την Κυριακή και μοιραζόμαστε την θλίψη τους. Δεν υπάρχουν αρκετές λέξεις για να περιγράψουν τον πόνο μας αυτή τη στιγμή. Ανακουφίζομαι ξέροντας ότι ο Κόμπι και η Τζίτζι ήξεραν ότι τους αγαπούσαν τόσο βαθιά. Ήμασταν εξαιρετικά ευλογημένοι που τους είχαμε στη ζωή μας. Εύχομαι να ήταν μαζί μας για πάντα, Ήταν ευλογία για εμάς και μας τους πήραν πολύ γρήγορα.

Δεν είμαι σίγουρη τι επιφυλάσσει η ζωή για εμάς από εδώ και πέρα, αλλά είναι αδύνατο να φανταστώ την ζωή μας χωρίς αυτούς. Αλλά ξυπνάμε κάθε μέρα και παλεύουμε, επειδή ο Κόμπι και το μωρό μου, η Τζίτζι, μας φωτίζουν τον δρόμο. Η αγάπη μας για αυτούς είναι ατελείωτη και αμέτρητη. Απλώς εύχομαι να μπορούσα να τους αγκαλιάσω, να τους φιλήσω. Θα τους έχουμε μαζί μας για πάντα.

Σας ευχαριστώ που μοιραστήκατε την χαρά, το πένθος και για την στήριξή σας σε εμάς. Σας ζητάμε να μας δώσετε σεβασμό και να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας, αφού θα χρειαστούμε χρόνο για να μπούμε σε μία νέα πραγματικότητα.

Για να τιμήσουμε τη οικογένεια της Team Mamba, το Mamba Sports Foundation έχει δημιουργήσει το MambaOnThree Fund για να βοηθήσει στην στήριξη των άλλων οικογενειών που επηρεάστηκαν από την τραγωδία. Για να συνεισφέρετε παρακαλώ πηγαίνετε στο MambaOnThree.org.

Για να στηρίξετε περισσότερο την κληρονομιά του Κόμπι και της Τζιάνα στο νεανικό αθλητισμό, παρακαλώ επισκεφτείτε το MambaSportsFoundation.org.

Σας ευχαριστώ πολύ που μας σηκώσατε με τις προσευχές σας και που αγαπάτε τον Κόμπι, την Τζίτζι, τη Ναταλία, τη Μπιάνκα, την Κάπρι και εμένα.»