Χρήστος Μάστορας: Σήκωσε την μπλούζα του και φάνηκαν οι κοιλιακοί του! Με αυτή τη φωτογραφία τον κυνηγάνε όλες οι γυναίκες!

Θα "λιώσετε" μόλις τον δείτε!

Χρήστος Μάστορας: Σήκωσε την μπλούζα του και φάνηκαν οι κοιλιακοί του! Με αυτή τη φωτογραφία τον κυνηγάνε όλες οι γυναίκες!

Ο Χρήστος Μάστορας το τόλμησε και σήκωσε την μπλούζα του σε μία φωτογραφία που 'έριξε" το Instagram μιας και φάνηκαν οι κοιλιακοί του! Όπως είναι φυσικό, τον κυνηγάνε όλες οι γυναίκες και έχει γίνει πόλος έλξης από πολλές!

Ο αγαπημένος τραγουδιστής έχει ιδιαίτερη επιτυχία στις γυναίκες και αυτό φαίνεται σε κάθε εμφάνιση του στο Box, που το κοινό... παραληρεί!

Έτσί, θέλοντας να κάνει κι αυτός με τη σειρά του το Dolly Parton Challenge, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μία φωτογραφία στην οποία φαίνονται οι κοιλιακοί τους και έβαλε "φωτιά" στα likes!

Χρήστος Μάστορας: Τον έχετε δει με μαγιό; Οι κοιλιακοί του «βγάζουν» μάτι!

Έχετε δει τον Χρήστο Μάστορα με μαγιό; Οι κοιλιακοί του «βγάζουν» μάτι και ξετρέλαναν τις θαυμάστριες του!

Ο τραγουδιστής είναι συχνός χρήστης των social media και ανεβάζει που και που φωτογραφίες από την καθημερινότητα του.

Μπορεί να μας έχει συνηθίσει σε πιο «ντυμένες» αναρτήσεις, ωστόσο το καλοκαίρι ανέβασε φωτογραφία του με μαγιό και ξετρέλανε τις θαυμάστριες του.

Κάτι το καλλίγραμμο σώμα του, κάτι τα τατουάζ του της έκαναν να παραμιλούν με τα likes και τα σχόλια στην ανάρτηση του να πέφτουν «βροχή».

Δίπλα του σε όλα για να τον στηρίζει ήταν η μητέρα του στην οποία έχει τεράστια αδυναμία και στο πρόσωπο μοιάζουν αρκετά.

Χρήστος Μάστορας: «Φωτιά» και λάβρα με το μαύρο σατέν πουκάμισο! Έγινε «κόλαση» η πίστα!

Ο Χρήστος Μάστορας είναι «φωτιά» και λάβρα με το μαύρο σατέν πουκάμισο! Έγινε «κόλαση» η πίστα με αυτή την εμφάνιση!

Ο τραγουδιστής, έκανε ίσως την πιο καυτή εμφάνισή του και πάθαμε σοκ! Πέταξε τα τζιν και τα σακάκια (με τα οποία είναι κούκλος, ρίξε μια ματιά) και έκανε την ανατροπή.

Έβαλε μαύρο παντελόνι, μαύρο σατέν πουκάμισο και μας τρέλανε κανονικά! Στο μαγαζι που εμφανίζεται, η πίστα πήρε κανονικά... φωτιά και έχουμε τα ντοκουμέντα! Ιδού και η σχετική ανάρτηση: