Ο Αλέξης Γεωργούλης απαντά στους επικριτές του: "Από όταν έγινα ευρωβουλευτής κατάλαβα ότι..."

Πως αντιδράει στις κριτικές;

Ο Αλέξης Γεωργούλης απαντά στους επικριτές του:

Ο Αλέξης Γεωργούλης λίγο πριν ξεκινήσει ο 6ος κύκλος του YFSF έδωσε συνέντευξη και απάντησε σε όλους αυτούς που τον έχουν κρίνει με την απόφαση του να συμμετέχει στο παιχνίδι την ώρα που είναι ακόμα ευρωβουλευτής.

Ο ηθοποιός βρίσκεται στο κέντρο της επικαιρότητας τις τελευταίες μέρες, με την απόφασή του σχετικά με τη συμμετοχή στο YFSF.

Ο ίδιος μίλησε στο Down Town και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στα αρνητικά σχόλια όταν αποφάσισε να συμμετέχει ξανά στο YFSF.

Τι σου άφησε όλος αυτός ο καταιγισμός από αρνητικά σχόλια για τη συμμετοχή σου στην κριτική επιτροπή του Your Face Sounds Familiar;

Τίποτα δεν μου άφησε. Παραμένω σταθερός και πρόθυμος να υποστηρίξω τις επιλογές μου και το τι θέλω να κάνω. Σαφώς, διαθέσαμε αρκετές ώρες στο γραφείο για να κάνουμε αποδελτιώσεις των δημοσιευμάτων, να βρούμε για ποιον λόγο με κατηγορούν και τι θα έπρεπε να απαντήσω.

Κοίταξε να δεις, από την αρχή που έγινα ευρωβουλευτής κατάλαβα ότι οι επικριτές είναι περισσότεροι από αυτούς που θα σου δώσουν τα εύσημα. Για μένα είναι σημαντικό να βλέπω τα πάντα με λογική, να μην προτρέχω και να μην απαντώ εν θερμώ.

Γιατί, όσος θόρυβος και να γίνει, στο τέλος η λογική σκέψη θα επικρατήσει. Και για μένα είναι λογικό να είμαι ευρωβουλευτής και ηθοποιός.

Ο ηθοποιός βρίσκοταν στο κέντρο της επικαιρότητας τις τελευταίες μέρες, με την απόφασή του σχετικά με τη συμμετοχή στο YFSF.

Αλέξης Γεωργούλης: Έπεσε θύμα απάτης και διεκδικεί 120.000 ευρώ!

Θύμα απάτης έπεσε ο γνωστός ηθοποιός, Αλέξης Γεωργούλης πριν από περίπου 8 χρόνια, και διεκδικεί μέχρι και σήμερα, 120.000 ευρώ!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Έθνος», ο ηθοποιός έπεσε θύμα απάτης μιας τράπεζας μιας και λίγο πριν φύγει για την Αμερική είχε ζητήσει να ακυρώσει την κάρτα του.

Ο υπάλληλος τον διαβεβαίωσε ότι η κάρτα θα ακυρωνόταν, ωστόσο λίγους μήνες μετά έλαβε χρέωση ύψους 6.000 ευρώ. Όπως ήταν λογικό όλο αυτό τον θορύβησε και θέλησε να μάθει τι είχε συμβεί για να ανακαλύψει τελικά πως πως η κάρτα ανανεώθηκε από άγνωστο από τον οποίο και παρελήφθη.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του Έθνους, η αναζήτηση οδήγησε σε παλιό συνεργάτη του, που σε πρώτη φάση το ΣΤ’ Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας τον είχε καταδικάσει για απάτη κατ’ εξακολούθηση, επιβάλλοντάς του ποινή 4 ετών μετατρέψιμη σε χρηματική.

Όμως η απάτη δεν είχε τελειώσει εκεί, αφού είχαν υπάρξει και ενέργειες προς πρόσωπο του φιλικού περιβάλλοντος του κ. Γεωργούλη που αφορούσαν ακάλυπτες επιταγές ύψους 34.000 ευρώ. Στην όλη υπόθεση υπάρχει και εμπλοκή του τραπεζικού υπαλλήλου που εξέδωσε το μπλοκ επιταγών στον πρώην συνεργάτη του ηθοποιού.

Τώρα, με την εκδίκαση της αγωγής, ο Αλέξης Γεωργούλης και ο φίλος του που πήρε τις ακάλυπτες επιταγές, διεκδικούν από τον πρώην συνεργάτη και τον τραπεζικό υπάλληλο ένα ποσό ύψους 120.000 ευρώ. Το ποσό αυτό αφορά τα 6.400 ευρώ επιπλέον χρέωσης της πιστωτικής, τις 34.000 ευρώ των ακάλυπτων επιταγών και 80.000 ευρώ για ψυχική οδύνη.