Θλίψη! Έφυγε από την ζωή γνωστός τραγουδιστής

Κορυφαίος στο είδος του!

Θλίψη! Έφυγε από την ζωή γνωστός τραγουδιστής

Θλίψη προκάλεσε η είδηση πως γνωστός τραγουδιστής έφυγε από την ζωή σε ηλικία μόλις 64 ετών. Ο σπουδαίος κιθαρίστας και ιδρυτής των Gang of Four, που επηρέασαν βαθιά με τον ήχο τους κορυφαίους μουσικούς και έφυγε το βράδυ του Σαββάτου.

Ο λόγος για τον Άντι Γκιλ. Ο σπουδαίος κιθαρίστας και ιδρυτής των Gang of Four, που επηρέασαν βαθιά με τον ήχο τους κορυφαίους μουσικούς και διάσημα συγκροτήματα όπως ο Κέρτ Κομπέιν, οι REM και οι Red Hot Chlli Peppers, "έφυγε" το βράδυ του Σαββάτου, χωρίς ωστόσο να έχουν γίνει γνωστά, μέχρι στιγμής, τα αίτια του θανάτου του.

τραγουδιστής θάνατος

Τόσο ο Κέρτ Κομπέιν των Νιρβάνα όσο και ο Μάικλ Στάιπ των REM είχαν παραδεχτεί, και μάλιστα δημοσίως, πως ...έκλεψαν πολλά μουσικά στοιχεία από τους Gang of Four ενώ και οι Red Hot Chili Peppers, τούς είχαν χαρακτηρίσει ως την μοναδική μπάντα με την οποία σχετίζονταν μουσικά.

Όλες οι παραπάνω δηλώσεις, από τόσο σημαντικούς μουσικούς, αποδεικνύουν περίτρανα την πρωτοποριακή συμβολή τους και την καθοριστική επίδρασή τους στην εξέλιξη της της ποστ - πανκ σκηνής.

Πριν από λίγους μήνες, τoν Σεπτέμβριο του 2019, ο Άντι Γκιλ είχε ξεσηκώσει τους Έλληνες φανς του με το δυναμικό λάιβ που έκανε με τους Gang of Four,, στη σκηνή του Gagarin.

Μεγάλη θλίψη και για γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια! Ο θάνατος που την "τσάκισε"!

athensmagazine.gr

Θρήνος: Πέθανε 27χρονος τραγουδιστής

Απέραντη θλίψη και θρήνος για τον 27χρονο τραγουδιστή και τον θάνατό του!

Ο θάνατος του 27χρονου σταρ Cha In Ha ανακοινώθηκε από από ατζέντη του ο οποίος είπε ότι το πτώμα του βρέθηκε σήμερα 3 Δεκεμβρίου.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Είμαστε συντετριμμένοι γιατί αναγκαζόμαστε να σας μεταφέρουμε δυσάρεστα νέα. Στις 3 Δεκεμβρίου ο ηθοποιός, Cha In Ha έφυγε από κοντά μας. Είμαστε συντετριμμένοι και ευχαριστούμε όλους όσοι μας μετέφεραν την αγάπη τους μέχρι σήμερα».

νεκρός 27χρονος τραγουδιστής
Στην ανακοίνωση προστίθεται ότι κανείς δεν μπορεί να πιστέψει αυτά τα νέα, ζητούν να σταματήσει η φημολογία για τα αίτια του θανάτου του και να σεβαστούν την οικογένειά του. Η κηδεία του θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Σύμφωνα με τους Straitstimes.com ο ηθοποιός βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του και είναι σε εξέλιξη οι έρευνες από την αστυνομία.

Η είδηση έχει συγκλονίσει τους φαν της K-Pop που ήδη μετράει άλλα δυο θύματα την 25χρονη Sulli και την 28χρονη Goo Hara.