"Βόμβα": Διαζύγιο για τον Πάνο Κιάμο μετά από 12 χρόνια γάμου; Όλες οι λεπτομέρειες!

Τι συνέβη;

Σαν "βόμβα" έσκασε η είδηση πως ο Πάνος Κιάμος αποφάσισε να πάρει διαζύγιο μετά από 12 χρόνια γάμου. Ποιες οι λεπτομέρειες που οδήγησαν τον τραγουδιστή σε αυτή την απόφαση με την σύζυγο του Ζαχαρούλα που έχουν αποκτήσει τρία παιδιά;

Ο γνωστός τραγουδιστής και η πρώην σύζυγός του, υπήρξαν ζευγάρι από το 2003 και έχουν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά.

Κιάμος σύζυγος

Σύμφωνα με πληροφορίες της Real life, οι δυο τους πήραν από κοινού την απόφαση να χωρίσουν διατηρώντας άψογες σχέσεις ενώ εξακολουθούν να μένουν κάτω από την ίδια στέγη.

Ο Πάνος Κιάμος και η Ζαχαρούλα Μουρκογιάννη έφτασαν στην απόφαση του χωρισμού τον περασμένο Νοέμβριο έχοντας ως άμεση προτεραιότητα τα τρία τους παιδιά, ενώ ήδη έχουν υπογράψει το διαζύγιο.

Τους επόμενους μήνες η πρώην σύζυγος του τραγουδιστή, θα αναζητήσει κατοικία στην ίδια περιοχή όπου θα μετακομίσει μαζί με τα παιδιά τους.

Από την άλλη πλευρά ο τραγουδιστής δεν έχει κοινοποιήσει μέχρι στιγμής την μεγάλη αυτή αλλαγή στην προσωπική του ζωή μιας και υπήρξε πάντα άνθρωπος χαμηλών τόνων.

Δείτε και την μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση του!

Πάνος Κιάμος: Αδιανόητο περιστατικό στην πίστα! Εκτός από γαρύφαλλα του έριξαν και... (Βίντεο)

Ο τραγουδιστής Πάνος Κιάμος έκανε την αποκάλυψη με ένα απίστευτο περιστατικό που έζησε πάνω στην πίστα, όταν μαζί με τα λουλούδια του πέταξαν και ένα...

Είναι αδιανόητο!Διαβάστε παρακάτω...

Ο Πάνος Κιάμος μίλησε στην εκπομπή του Alpha Ηappy Day: «Έχω απορρίψει πρόσφατα τραγούδι που έγινε μεγάλη επιτυχία. Ήταν γραμμένο για μένα, αλλά δεν μπήκε στον δίσκο και στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Δεν πειράζει, το πήρε ο Νίκος Οικονομόπουλος και έγινε επιτυχία. Δεν το μετάνιωσα καθόλου, χάρηκα που έγινε επιτυχία, ήταν από τα τραγούδια που ήθελα».

Μάλιστα αποκάλυψε και ένα απίθανο περιστατικό: «Εκτός από γαρύφαλλα στην πίστα έχω φάει πιρούνι, χωρίς να το θέλει ο άλλος. Με έχει χτυπήσει κατά λάθος, το κατάλαβε ο άνθρωπος και μου ζήτησε συγγνώμη».