Χρήστος Μάστορας: Γύρισε πίσω στην πρώην του; Στην φόρα όλες οι πληροφορίες!

Επανασύνδεση "βόμβα"

Χρήστος Μάστορας: Γύρισε πίσω στην πρώην του; Στην φόρα όλες οι πληροφορίες!

Φήμες θέλουν τον Χρήστο Μάστορα να έχει γυρίσει και πάλι πίσω στην πρώην σύντροφο του. Δημοσιεύματα έδωσαν όλες τις πληροφορίες και μάλιστα αναφέρουν πως το ζευγάρι πλέον είναι και πιο ερωτευμένο από ότι ήταν ποτέ.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Reallife και της Νίκη Κώτσου ο τραγουδιστής είναι και πάλι ευτυχισμένος στο πλευρό της Χριστίνας Παπαδέλλη.

Χρήστος Μάστορας σχέση

Πηγές από το περιβάλλον του ζευγαριού αναφέρουν πως μετά των δίμηνο χωρισμό τους ο έρωτάς τους αναγεννήθηκε και πλέον δείχνουν πιο ερωτευμένοι από ποτέ.Tο vandas blog είχε αποκλειστικές πληροφορίες για τον χωρισμό τους, ο οποίος ήταν επεισοδιακός.

Κανείς από τους δυο όμως δεν έχει μιλήσει δημοσίως για την επανασύνδεσή τους, ενώ έχουν αποφύγει επιμελώς οποιαδήποτε κοινή κοσμική εμφάνιση.

Χρήστος Μάστορας: Ξανά μαζί με την Χριστίνα Παπαδέλλη; Φωτογραφίες ντοκουμέντο!

Είναι ξανά μαζί ο Χρήστος Μάστορας με την Χριστίνα Παπαδέλλη; Φωτογραφίες ντοκουμέντο από το νυχτερινό κέντρο που τραγουδούσε.

Μπορεί οι φήμες και τα διάφορα δημοσιεύματα να τους ήθελαν να χωρίζουν, αυτές όμως οι φωτογραφίες έρχονται για να γεμίσουν ερωτηματικά.

Συγκεκριμένα, η είδηση πως ο Χρήστος Μάστορας και η Χριστίνα Παπαδέλλη έχουν χωρίσει «έσκασε» πριν από αρκετούς μήνες.

Μάλιστα, ο Χρήστος Μάστορας μετά τον χωρισμό είχαμε δει πως δεν την ακολουθεί στο Instagram.

Ωστόσο, ερωτηματικά όπως είπαμε γέμισε η εμφάνιση της πρώην παίκτριας του «My style rocks» στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδάει ο Χρήστος Μάστορας. Μπορεί να μην πόζαραν μαζί, ωστόσο αυτό δεν έχει καμία σημασία, αφού και οι δυο είναι πρόσωπα που θέλουν να κρατάνε την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Χριστίνα Παπαδέλλη

Χρήστος Μάστορας

Αθήνα Box