Ράνια Θρασκιά: Δεν φαντάζεστε πως περνάει την Κυριακή της! Η αναρτήσεις στο Instagram για το σημερινό σπάνιο "φαινόμενο"

Ποια η αναφορά στον Άκη Πετρετζίκη;

Ράνια Θρασκιά: Δεν φαντάζεστε πως περνάει την Κυριακή της! Η αναρτήσεις στο Instagram για το σημερινό σπάνιο

Κυριακή σήμερα και η Ράνια Θρασκιά χαλαρώνει στο σπίτι της, ενώ δείχνει στους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram πως περνάει την ημέρα της. Μάλιστα σήμερα η ημερομηνία είναι σε καρκινική γραφή φαινόμενο που συνέβη ξανά πριν 909 χρόνια.

Η όμορφη πρώην παρουσιάστρια χαλαρώνει στο σπίτι της μακριά από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Η ίδια έχει δυο παιδάκια και απολαμβάνει μαζί τους την όμορφη αυτή ημέρα.

Όπως φαίνεται οι τρεις του έπαιξαν μαζί Monopoly στην μορφή της Θεσσαλονίκης που είναι και η καταγωγή της, ενώ απόλαυσαν ένα ζεστό τσάι.

Μάλιστα η ίδια που είναι γνωστό πως είναι και πολύ καλή νοικοκυρά ετοίμασε και ένα σοκολατένιο κέικ σε συνταγή του Άκη Πετρετζίκη.

Ράνια Θρασκιά παιδιά

Ράνια Θρασκιά διαζύγιο

Θρασκιά Αρναούτογλου

Θρασκιά σχέση

Έχετε δει το σαλόνι του σπιτιού της; Είναι επίσης πολύ στιλάτο...

Ράνια Θρασκιά: Αδιανόητο! Φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την Μαίρη Συνατσάκη! Μακρύ και γεμάτο λουλούδια...

Μια μοναδική εμφάνιση έκανε η Ράνια Θρασκιά, με μακρύ και γεμάτο λουλούδια φόρεμα! Φόρεσε το ίδιο ρούχο με την Μαίρη Συνατσάκη και προκάλεσε "πανικό"! Αδιανόητο συμβάν!

Και όμως έγινε αντιγραφή στην λεγόμενο εμφάνιση με τις δυο παρουσιάστριες να μοιράζονται το ίδιο στυλ!

Μπορεί η Ράνια Θρασκιά σε πρόσφατη ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram να μοιράστηκε μια υπέροχη φωτογραφία, ωστόσο αυτό που προκάλεσε σχόλια ήταν το φόρεμά της, καθώς ήταν το ίδιο με αυτό που φόρεσε εξίσου πρόσφατα η Μαίρη Συνατσάκη!

Δείτε και μόνες σας τις φωτογραφίες! Ποια πιστεύεται το φόρεσε καλύτερα;

Ράνια Θρασκιά φόρεμα Μαίρη Συνατσάκη

Έχετε δει και την τούρτα που έφτιαξε για τα γενέθλια του γιου της; Πάθαμε σοκ!

Ράνια Θρασκιά: Φόρεσε μπλε φόρεμα και φάνηκε το κορμί της! Χωρίς ούτε ένα φίλτρο...

Η Ράνια Θρασκιά φόρεσε μπλε φόρεμα και φάνηκε το κορμί της! Χωρίς ούτε ένα φίλτρο και δείτε πώς είναι... Δεν πάει το μυαλό σας!

Η παρουσιάστρια, είναι στην καλύτερή της φάση και δεν το κρύβει! Η Ράνια Θρασκιά βιώνει στιγμές οικογενειακής ευτυχίας και είναι σούπερ τόσο στα οικογενειακά, όσο και στα επαγγελματικά.

Η ίδια, πόζαρε με το πιο λαμπερό της χαμόγελο δίπλα στην κολλητή της, Μαίρη Συνατσάκη. Φυσικά, εμείς παρατηρήσαμε το στενό της μπλε φόρεμα. Όσο για το κορμί της χωρίς ούτε ένα φίλτρο; Α-ΨΟ-ΓΟ!

Ιδού λοιπόν: