Θρήνος! Πέθανε γνωστή επιχειρηματίας στα 37 της!

Απέραντη θλίψη!

Θρήνος! Πέθανε γνωστή επιχειρηματίας στα 37 της!

Θρήνος έχει ξεσπάσει στον επιχειρηματικό κόσμο με την είδηση πως μία γνωστή επιχειρηματίας πέθανε σε ηλικία μόλις 37 ετών!

Η Leila Janah, έφυγε από τη ζωή στα 37 της μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Ήταν επιχειρηματίας και πρόεδρος ταιρίας τεχνητής νοημοσύνης.

Η Samasource, εταιρία τεχνητής νοημοσύνης που ίδρυσε η Janah, επιβεβαίωσε το θάνατό της στις 24 Ιανουαρίου λόγω επιπλοκών από επιθήλιο σάρκωμα, μία σπάνια μορφή καρκίνου.

Ακόμη μία δυσάρεστη είδηση μετά το θάνατο του Χριστόφορου Πετρή!

Η Janah γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη και μεγάλωσε σε ένα προάστιο του Λος Άντζελες από Ινδούς γονείς. Το 2008, ίδρυσε τη Samasource στην Κένυα με αποστολή να βελτιώσει τη ζωή όσων ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας. Η εταιρεία απασχολεί περισσότερους από 2.900 ανθρώπους στην Κένυα, την Ουγκάντα και την Ινδία, δημιουργώντας στοιχεία για εταιρείες σε όλο τον κόσμο που πρέπει να δοκιμάσουν πολλά προϊόντα τεχνητής νοημοσύνης, συμπεριλαμβανομένων και των αυτοκινήτων χωρίς οδηγό.

Η εταιρεία βοήθησε περισσότερους από 50.000 ανθρώπους να ξεφύγουν από τη φτώχεια και έγινε ένας από τους μεγαλύτερους εργοδότες στην Ανατολική Αφρική, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Samasource.

Πληροφορίες από BBC

Φρίκη! Πέθανε επιχειρηματίας πάνω στην σκηνή! Τι συνέβη;

Φρίκη προκαλεί η είδηση ότι πέθανε πάνω στην σκηνή επιχειρηματίας μπροστά σε όλο τον κόσμο! Τι συνέβη;

Δραματικές στιγμές έζησαν όσοι παρακολούθησαν την εκδήλωση κινεζικής εταιρείας υγείας όταν είδαν μπροστά στα μάτια τους να αφήνει την τελευταία του πνοή ο 65χρονος ιδιοκτήτης της ενώ, μάλιστα, έδινε συμβουλές μακροζωίας...

Ο Τσεν Πειουέν που έχασε τη ζωή του σε εκδήλωση στη νότια Κίνα ήταν ο ιδρυτής της εταιρείας Zhongyi Health and Technology που πωλούσε παραδοσιακά κινεζικά φαρμακευτικά σκευάσματα.

Το βασικό της προϊόν ήταν ένα ρόφημα αξίας 76 ευρώ που περιείχε αρκετά βότανα και, σύμφωνα με την εταιρεία, θεραπεύει την αρθρίτιδα.

επιχειρηματίας πέθανε σκηνή

Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας ο 65χρονος επιχειρηματίας είχε υποβληθεί σε επέμβαση μπάι πας πριν από 20 χρόνια και σχεδίαζε - μετά την μοιραία εκδήλωση - να υποβληθεί σε νέα επέμβαση προκειμένου να του τοποθετηθεί βηματοδότης.

Ο ίδιος είπε, επίσης, ότι οι γιατροί τον ειχαν προειδοποιήσει να μην καθυστερήσει την επέμβαση. «Δεν περιμέναμε να συμβεί αυτό τόσο ξαφνικά» πρόσθεσε.

Ανεπιβεβαιώτες φήμες, τις οποίες η κινεζική εταιρεία διαψεύδει κατηγορηματικά, αναφέρουν ότι ο 65χρονος είχε καταναλώσει το ρόφημα-σήμα κατατεθέν πριν την εκδήλωση.

Ενώ, πριν λίγο καιρό αγαπημένος κωμικός πέθανε πάνω στη σκηνή!