Ελένη Φουρέιρα: Όλη η αλήθεια για την σχέση της με πασίγνωστο τραγουδιστή μετά τον Μποτία! Είναι ή όχι ζευγάρι;

Τι συμβαίνει τελικά μεταξύ τους;

Ελένη Φουρέιρα: Όλη η αλήθεια για την σχέση της με πασίγνωστο τραγουδιστή μετά τον Μποτία! Είναι ή όχι ζευγάρι;

Όλη η αλήθεια για την σχέση της Ελένης Φουρέιρα με πασίγνωστο τραγουδιστή μετά τον χωρισμό της με τον Αλμπέρτο Μποτία. Είναι τελικά οι φήμες αλήθεια; Είναι ζευγάρι ή όχι με τον Claydee που συνεργάστηκαν πριν λίγο καιρό.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της Real Life μετά τα μαύρα σύννεφα στη σχέση της που έφεραν και το τέλος φαίνεται πως έχει αναπτυχθεί μια ιδιαίτερη φιλιά με τον Claydee. Περνούν πολύ χρόνο μαζί., όταν βρίσκουν ευκαιρία και ο απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου.

Πρόσωπο από το στενό περιβάλλον της τραγουδίστριας αναφέρουν πως είναι μια ξεχωριστή σχέση στη ζωή της. Μάλιστα ο τραγουδιστής την έχει βοηθήσει πολύ σε αυτό το μεταβατικό σχέδιο μετά τον χωρισμό της με τον Αλμπέρτο Μποτία. Πολλές φορές βγαίνουν έξω διασκεδάζοντας με την ψυχή τους και όποιος τους βλέπει αντιλαμβάνεται την χημεία μεταξύ τους.

Ο Claydee δείχνει κατανόηση στο πρόγραμμα της και της προτεραιότητες της. Η φιλία τους είναι ιδιαίτερη, ωστόσο και οι δυο αντιλαμβάνονται την δυσκολία λόγω του χωρισμού μετά από τρία χρόνια σχέσης.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια εστιάζει στην καριέρα της και το μέλλον της πλέον καθώς θέλει να κατακτήσει την κορυφή και κανείς δεν την αποπροσανατολίζει από αυτόν τον στόχο.

Δεν ξέρει που θα οδηγηθεί η γνωριμία της με τον Claydee, ωστόσο είναι αισιόδοξη και πιστεύει πως το μέλλον της επιφυλάσσει μόνο όμορφα πράγματα!

Ελένη Φουρέιρα: Μετά τον χωρισμό από τον Μποτία κάνει το επόμενο βήμα! Φεύγει από Ελλάδα και πάει...

Μετά τον χωρισμό από τον Αλμπέρτο Μποτία η Ελένη Φουρέιρα κάνει το επόμενο βήμα στη ζωή της. Φεύγει από Ελλάδα και πάει στην Αμερική.

Η τραγουδίστρια τα τελευταία δυο χρόνια είδε την καριέρα της να εκτοξεύεται στα ύψη με αποτέλεσμα να είναι συνέχεια μέσα σε ένα αεροπλάνο.

Σε συνδυασμό και τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του ποδοσφαιριστή που τον θέλουν να παίζει σε ομάδα στα Ηνωμένα Εμιράτα με την ονομασία «Αλ Γουαχαντά Μέκκας» έφεραν τα μαύρα σύννεφα στη σχέση και ήρθε το τέλος της.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Real life, η Ελένη Φουρέιρα μετά τον οριστικό χωρισμό από τον Αλμπέρτο Μποτία είναι πλέον έτοιμη να ταξιδέψει στο Λος Άντζελες όπου θα μείνει για δύο μήνες με στόχο να προωθήσει την δουλειά της στην άλλη όχθη του Ατλαντικού.