Ζέτα Μισόκαλου: Η τρυφερή φωτογραφία με την Ελένη και τις εγγονές της που "έριξε" το Instagram! Θα "λιώσετε"!

Τρεις γενιές μαζί!

Ζέτα Μισόκαλου: Η τρυφερή φωτογραφία με την Ελένη και τις εγγονές της που

Η Ελένη Μενεγάκη με αφορμή τα γενέθλια της μητέρας της, Ζέτας Μισόκαλου, ανέβασε μία τρυφερή φωτογραφία μαζί με τις εγγονές της και όπως ήταν φυσικό, μέσα σε λίγα μόλις λεπτά, "έριξε" το Instagram! Μόλις τη δείτε, είναι σίγουρο πως θα "λιώσετε"!

Μαμά, γιαγιά και κόρες πόζαραν στον φακό σε μία φωτογραφία από τα παλιά που έφερε πολλές μνήμες και αποτέλεσε τον τέλειο τρόπο για να ευχηθεί η γνωστή παρουσιάστρια στην αγαπημένη της μητέρα.

Νωρίτερα, τις ευχές του έστειλε και ο αδερφός της Ελένης Μενεγάκη, Θοδωρής Μισόκαλος με ένα υπέροχο μήνυμα στα social media.

Έτσι με τη σειρά της και η Ελένη Μενεγάκη, ανέβασε την εν λόγω φωτογραφία και έγραψε:

«Μαμα σ αγαπώ ... για όλα τα γέλια κ τα δάκρυα που μοιραστήκαμε .... ήσουν και είσαι πάντα η δύναμη μου ! Χρονια πολλά μανούλα! #eleni».

Ελένη Μενεγάκη κόρες

Ενώ πριν από δύο μέρες, η παρουσιάστρια είχε εκφράσει δημόσια την αγάπη της στη μαμά της στον αέρα της εκπομπής της λέγοντας: «Μανούλα μου έλα να σου δώσω ένα φιλάκι τηλεοπτικό. Στήριγμα μου, αγαπημένη μου μανουλίτσα. Εμείς είπαμε, τους υδροχόους όχι τους γιορτάζουμε, τους δοξάζουμε. Μαμά μου, μανουλίτσα μου, τι θα έκανα αν δεν σε είχα. Σίγουρα δεν θα δούλευα τόσα χρόνια 100%. Τώρα για τα υπόλοιπα… Αν δεν έχεις έναν άνθρωπο να αισθάνεσαι την ασφάλεια του σπιτιού σου… Μην πούμε τα δικά μας τα οικογενειακά. Δόξα τω Θεώ καλά είμαστε».

Ελένη Μενεγάκη: Σπάνιο βίντεο με την μητέρα της στο φως! Δείτε την να "χάνεται" μέσα στις μπούκλες του κοντού καρέ της!

Σε καναπέ με την μητέρα της η Ελένη Μενεγάκη μέσα από ένα σπάνιο βίντεο που έρχεται στο φως! Δείτε την να "χάνεται" μέσα στις μπούκλες του κοντού καρέ της!

Ένα βίντεο πριν 20 χρόνια, όταν η παρουσιάστρια του ALPHA ήταν στο ξεκίνημα της καριέρας της, σε μία κοινή συνέντευξη με την μητέρα της, Ζέτα Μισόκαλου, στην εκπομπή του Γιώργου Μαρίνου. Η Ελένη τότε, μελαχρινή, με έντονες μπούκλες εμφανώς διαφορετική!

Η μητέρα της κατά την διάρκεια της συνεντευξης μιλούσε για τα καλύτερα λόγια για την κόρη της Ελένη αλλά και τις αντιρρήσεις της να γίνει παρουσιάστρια.

«Με ξάφνιασε. Ήταν κάτι που δεν το περίμενα. Της μπήκα εμπόδιο πολλές φορές για να μη γίνει παρουσιάστρια, αλλά έγιναν όλα τόσο γρήγορα που το δέχτηκα ήθελα δεν ήθελα...», δήλωσε η μητέρα της στην εκπομπή Ant1 του Γιώργου Μαρίνου.

Εντύπωση έκανε ότι οι δυο τους κρατιόντουσαν χέρι-χέρι καθόλη την διάρκεια της συνέντευξης. Απόδειξη του πόσο αγαπημένες ήταν και παραμένουν. Άλλωστε όταν ο Μαρίνος ρώτησε την Ελένη εάν θα ήθελε να ζητήσει συγνώμη για κάτι από την μητέρα της και εκείνη απάντησε «Για το μόνο πράγμα που θέλω να της ζητήσω συγγνώμη είναι που αργώ να της ζητήσω συγνώμη όταν φταίω».

Δείτε το βίντεο στο youweekly.gr: