Θρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο! Πέθανε κορυφαίος μουσικός!

Απέραντη θλίψη!

Θρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο! Πέθανε κορυφαίος μουσικός!

Θρήνος έχει ξεσπάσει στον καλλιτεχνικό κόσμο με την είδηση πως ένας πασίγνωστος μουσικός πέθανε σε ηλικία 64 ετών.

Πρόκειται για ένα από τα πρόσωπα που έγραψε το όνομά του με χρυσά γράμματα στη μουσική βιομηχανία, μιας και ήταν ο κιθαρίστας ενός κορυφαίου συγκροτήματος.

Ο λόγος για τον Andy Gill, ο οποίος "έφυγε" χθες το βράδυ, με τα αίτια του θανάτου του να μην έχουν γίνει ακόμα γνωστά.

Ο Gill ήταν ο κιθαρίστας των "Gang of Four", και την είδηση του θανάτου του, ανακοίνωσαν τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος μέσω του επίσημου λογαριασμού τους στο Instagram.

«Είναι πολύ δύσκολο για εμάς να το γράψουμε, αλλά ο καλύτερος μας φίλος και ιδρυτής μας πέθανε σήμερα. Ήταν στο νοσοκομείο και συνέχιζε να ακούει τα remix μας και σχεδίαζε την περιοδεία μας. Θα τον θυμόμαστε για την καλοσύνη του, την γενναιοδωρία του, την απίστευτη ευφυΐα του, τα αποτυχημένα αστεία, τις τρελές ιστορίες και τις ατελείωτες κούπες τσαγιού…» έγραψαν τα υπόλοιπα μέλη της μπάντας.

Ακόμη μία δυσάρεστη είδηση μετά τον θάνατο ενός ηθοποιού που γνωρίσαμε μέσα από τις ταινίες Star Wars!

Θρήνος! Γνωστός τραγουδιστής πέθανε επί σκηνής!

Θρήνος επικρατεί με την είδηση πως γνωστός τραγουδιστής πέθανε επί σκηνής! Σοκαρισμένο το κοινό δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει τι γινόταν!

Τη στιγμή της κατάρρευσης του άτυχου τραγουδιστή κατέγραψε ένας από τους θεατές με τον 58χρονο τραγουδιστή να φαίνεται αρχικά να τραγουδά χωρίς πρόβλημα!

Ο λόγος για τον Juliano Cezar, ο οποίος υπέστη καρδιακή προσβολή, και κατέρρευσε μπροστά στα μάτια του κοινού!

Πέθανε τραγουδιστής

«Αυτό είναι το πιο θλιβερό νέο που είχαμε ποτέ. Ο Juliano Cezar υπέστη καρδιοαναπνευστική ανακοπή ενώ έπαιζε στο Ουνιφλόρ στην Παρανά», ανέφερε η εταιρεία παραγωγής Explosion Music με ανάρτησή τους στο Facebook.

Η είδηση ήρθε να συμπληρώσει μία σειρά από ατυχή γεγονότα που λαμβάνουν χώρα στον καλλιτεχνικό κόσμο, μετά την αυτοκτονία του πασίγνωστου ράπερ.