Μέγκαν Μαρκλ: Αυτή είναι η νέα της δουλειά μετά το Megxit! Θα τραβάει τα μαλλιά της η Ελισάβετ!

Το νέο της επαγγελματικό βήμα!

Μέγκαν Μαρκλ: Αυτή είναι η νέα της δουλειά μετά το Megxit! Θα τραβάει τα μαλλιά της η Ελισάβετ!

Η Μέγκαν Μαρκλ δε δυσκολεύτηκε καθόλου και ήδη βρήκε τη νέα της δουλειά μετά το πολυσυζητημένο Megxit! Το μόνο σίγουρο είναι πως αν το μάθει η Ελισάβετ, θα τραβάει τα μαλλιά της!

Η άλλοτε δούκισσα του Σάσεξ, είναι έτοιμη να επιστρέψει στις παλιές καλές της συνήθειες και να αφήσει μια για πάντα πίσω της τη βασιλική οικογένεια.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα του Page 6, η Μέγκαν Μαρκλ θα συμμετέχει στο καναδέζικο ριάλιτι «I do, Redo», που έχει να κάνει με ζευγάρια που σχεδιάζουν ξανά το γάμο τους.

Η παρουσιάστρια είναι στενή φίλη της Μέγκαν Μαρκλ, και το ριάλιτι θα είναι διαθέσιμο και στο Netflix!

Στο μεταξύ τα πυρά που δέχεται από την οικογένειά της η Μέγκαν δεν σταματούν λεπτό!

Μέγκαν Μαρκλ: Παρακαλάει παραγωγούς ο Χάρι για να προσλάβουν τη γυναίκα του! Το νέο βήμα μετά την παραίτηση!

Ο Πρίγκιπας Χάρι, λίγο μετά την παραίτηση από τα βασιλικά του αξιώματα, έχει αρχίσει και παρακαλάει παραγωγούς κινουμένων σχεδίων να προσλάβουν την γυναίκα του, Μέγκαν Μαρκλ για μεταγλωττίσεις! Αυτό είναι το νέο βήμα της Δούκισσας!

Πολύς λόγος έχει γίνει για τη δουλειά που θα κάνει ο Χάρι και η Μέγκαν μετά την αποχώρησή τους από το παλάτι. Έτσι σε μία συνάντηση που έκανε με την Beyonce και τον Jay - Z, παρουσία του δημιουργού της ταινία «Ο Βασιλιάς των Λιονταριών».

Έτσι απευθυνόμενος στον Jon Favreau, τον σκηνοθέτη του Lion King, ο Χάρι του λέει: «Αν οποιοσδήποτε χρειαστεί επιπρόσθετη δουλειά για voice over» και συνεχίζει: «Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που είμαστε εδώ – να προσφερθούμε για δουλειά... Απλώς όχι για τον Scar»!

Στο μεταξύ το ζευγάρι ετοιμάζει σιγά σιγά την μετακόμισή του από την Αγγλία, με την Μέγκαν να έχει ήδη φύγει μαζί με τον Archie!