Αντελίνα Βαρθακούρη: Πήγε με τις κόρες της εκεί που την πήγαινε μικρή ο πατέρας της! Έτσι πέρασε την Κυριακή της!

Που πήγαν;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αντελίνα Βαρθακούρη: Πήγε με τις κόρες της εκεί που την πήγαινε μικρή ο πατέρας της! Έτσι πέρασε την Κυριακή της!

Η Αντελίνα Βαρθακούρη διανύει μια όμορφη περίοδο στη ζωή της, αφού και τα επαγγελματικά της βήματα πάνε... μπροστά. Στο πλευρό της πάντα έχει τον Χάρη και τις δυο κόρες της που υπερλατρεύει. Μάλιστα, την Κυριακή τους την πέρασαν στο σημείο που την πήγαινε μικρή ο πατέρα της.

Η παρουσιάστρια, η οποία έδωσε τα χέρια με τον ALPHA και σε λίγο καιρό θα μας καλησπερίζει μέσα από την δική της εκπομπή, προσπαθεί να περάσει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με την οικογένεια της, αφού σε λίγο θα έχει ένα αυξημένο επαγγελματικό πρόγραμμα.

Χθες, μαμά και κόρες βρέθηκαν στην Χαλκίδια και έφαγαν σε ένα από τα αγαπημένα της μαγαζιά όπου πήγαινε με τον μπαμπά της. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία της.

Αντελίνα Βαρθακούρη παιδιά

Μετά την δημόσια ανακοίνωση του ALPHA, η Αντελίνα Βαρθακούρη έκανε την πρώτη της ανάρτηση και είπε «ευχαριστώ» δημόσια.

Αντελίνα και Χάρης Βαρθακούρης: Οι κόρες τους μεγάλωσαν και είναι ίδιες η μαμά τους!

Η Αντελίνα και ο Χάρης Βαρθακούρης μας δείχνουν τις κόρες τους που μεγάλωσαν και είναι... ίδιες η μαμά τους!

Το αγαπημένο ζευγάρι έχει γίνει viral μέσα από την εκπομπή του Star "Globetrotters" στην οποία συμμετέχουν μέσα από τους συχνούς και μεγάλους καυγάδες τους. Βέβαια και οι δύο κάθε φορά φροντίζουν να δείχνουν πόσο ερωτευμένοι είναι παρά τα καυγαδάκια τους!

Αντελίνα Βαρθακούρη: Δεν ήταν πάντα ξανθιά! Δείτε την με το φυσικό της μαλλί και θα πάθετε πλάκα!

Οι δυο τους έχουν αποκτήσει μαζί δύο κόρες, τη Μελωδία και τη Λιόνα τις οποίες βλέπουμε πολύ συχνά σε αναρτήσεις τους στα social media. Μάλιστα, ο "χαζομπαμπάς", Χάρης Βαρθακούρης έχει σχολιάσει στο παρελθόν πως οι κόρες του αποτελούν "τη μεγαλύτερη επιτυχία της ζωής του".

Μαζέψαμε λοιπόν μερικές φωτογραφίες των δύο κοριτσιών και σας τις παρουσιάζουμε! Η ομοιότητά τους με την Αντελίνα Βαρθακούρη δεν υπάρχει! Είναι και οι δύο πανέμορφες!

αντελίνα βαρθακούρηχάρης αντελίνα παιδιάβαρθακούρης αντελίνα κόρες