Ατύχημα για πασίγνωστο ηθοποιό! Έπεσε ενώ προσπαθούσε να ανέβει τα σκαλιά!

Έσπευσε να τον σηκώσει η συνοδός του!

Ατύχημα για πασίγνωστο ηθοποιό! Έπεσε ενώ προσπαθούσε να ανέβει τα σκαλιά!

Ένας πασίγνωστος ηθοποιός είχε σοβαρό ατύχημα ενώ περπατούσε στο κόκκινο χαλί για τα βραβεία Bafta 2020! Προσπαθούσε να ανέβει τα σκαλιά, έπεσε και χτύπησε!

Η τελετή για τα βραβεία της Βρετανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου (BAFTA) δόθηκαν εχθές και το «παρών» έδωσαν μεγάλα ονόματα του διεθνούς κινηματογράφου.

Το σκηνικό αυτό μας θύμισε το ατύχημα που είχε ακόμα ένας γνωστός ηθοποιός επί σκηνής!

Ανάμεσά τους και ο Αλ Πατσίνο ο οποίος ωστόσο είχε ένα ατύχημα. Ο ηθοποιός είναι πλέον 79 χρονών και η ηλικία δεν του επιτρέπει να κάνει πολλές κινήσεις.

Έτσι όταν προσπάθησε να ανέβει τα σκαλιά, έπεσε και χτύπησε, με τους φίλους του να προσπαθούν να τον σηκώσουν.

Al Pacino
Αλ Πατσίνο έπεσε

Ατύχημα για πασίγνωστη ηθοποιό κατά τη διάρκεια γυρισμάτων! Τι συνέβη;

Ένα ατύχημα είχε πασίγνωστη ηθοποιός κατά τη διάρκεια γυρισμάτων! Τι ακριβώς συνέβη;

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η ηθοποιός που πρωταγωνιστεί και σκηνοθετεί ταινία, τραυματίστηκε κατά τα γυρίσματα μιας σκηνής αγώνα ΜΜΑ.

Ο λόγος για την Halle Berry η οποία τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια γυρισμάτων της ταινίας “Bruised”. Το περιστατικό αυτό ανάγκασε την παραγωγή να αλλάξει το πρόγραμμά της.

Χάλλι Μπέρι ηθοποιός ατύχημα

Σοβαρό ατύχημα για κριτή του «Έχεις ταλέντο»! Έσπασε το πόδι σε δύο σημεία!

«Είναι κουρασμένη, χρειάζεται ένα διάλειμμα. «Έχουμε τη δυνατότητα να αλλάζουμε τον προγραμματισμό των γυρισμάτων της ταινίας εάν συμβεί κάποιο ατύχημα» », δήλωσε ο παραγωγός της ταινίας Μπράιαν Πιτ στην NJ Advance Media, χωρίς ωστόσο να δώσει περισσότερες πληροφορίες για το ατύχημα.

Σoκ! Ατύχημα για γνωστό ηθοποιό! Ήταν επάνω στην σκηνή όταν ξαφνικά...

Σoκ! Οι συνάδελφοι έσπευσαν να τον βοηθήσουν! Ατύχημα για γνωστό ηθοποιό. Ήταν επάνω στην σκηνή όταν ξαφνικά...

Ο γνωστός και αγαπημένος ηθοποιός τραυματίστηκε, όταν ένα τραπέζι του ήρθε στο κεφάλι! Ο Σπύρος Θεοδόσης, βρισκόταν σε πρόβες της θεατρικής παράστασης που συμμετέχει, όταν συνέβη το περιστατικό!

Ο φίλος και συνεργάτης του , Σπύρος Μπιμπίλας ,αφού έσπευσε να βοηθήσει τον συνάδελφο του, φρόντισε να ενημερώσει το κοινό του με την σχετική φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram!

Αυτό σχολίασε την λεζάντα της ανάρτησης του!

«Πρώτες βοήθειες στον φίλο μου Σπύρο Θεοδόση που ως μουστακαλής μάγκας του 60 χτύπησε λίγο στην πρόβα για το ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΣΚΑΛΑ. που ανεβαίνει στις 8 Ιούλη στο Χυτήριο. Όχι δεν έπεσε από την σκάλα ,του ήρθε τραπέζι στο κεφάλι την ώρα της αλλαγής του σκηνικού.. Τα καλά του επαγγέλματος.. Άντε και καλό μας μήνα... Γουριιιιιιιι.»

Δείτε την φωτογραφία: